Admin, közérdekû dolgok
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2004. október 06. - 21:21:03
az utóbbi hetekben igencsak elszaporodtak az új topicok, amiket csupa új látogató nyitott. szerintem a felüket meg se kellett volna nyitni, de nem ez a lényeg. valamilyen módon korlátozni kéne a topicnyitási lehetõséget, mint például az index fórumán! attól félek, hogy az egész fórum egy káosz lesz!!
p.s: ide irjuk azokat a dolgokat, amiket az adminok felétélen olvassak el!
üdv: berka
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2012. január 17. - 16:03:48
Néha azért ellátogatok ide a régi jó fórumra, azonban sajnálattal állapítottam meg ismét, hogy ez már minden, csak nem a normális emberek közösségének virtuális találkozási helye.
Amennyiben élhetek egy javaslattal javasolom, hogy a Vezess maradjon meg annak aminek indult és a fórumot pedig egyszerűen ki kell iktatni. Az a sok "okos" hadd találjon magának helyet más politikai fórumokon, a lap pedig szóljon az autóról, vezetésről.
Üdvözlettel egy régi Vezess.hu olvasó és fórumtag
Elküldve: 2011. augusztus 22. - 14:11:21
Elküldve: 2011. augusztus 21. - 21:16:00
Idézés: PAlex - Dátum: 2011. augusztus 15. - 14:49:39
Ez az új fórum finoman szólva is több, mint érdekes.
de mindenesetre teljesen átláthatatlan...
Egyetértek!!!!
Én becsülöm az újítók jószándékát, de nekem kissé macerás ez az arculat és akkor még nőies voltam a véleményemmel. Lehet, hogy én vagyok kissé béna?
Ezen felül végignéztem a felhasználók linket, hát több mint érdekes. Ha valaki tudja, írja meg, honnét és hogyan kerültek oda olyan nick nevek, hogy azokat esetenként még jellemezni sem lehet.
Ja és még valami. Azt hittem eldobom az agyam, amikor megláttam, hogy én mint új tag, 2010.06.27-én csatlakoztam. Semmi hiúság nincs bennem, de ennél azért egy kissé???? régebbi fórumtag vagyok. Ha ez nem így lenne, akkor pl. hogyan nyithattam volna 2004-ben az Astra Viva 2004 topikot? De ez csak egy a sok régebbi jelenlétemből.
Szerkesztve kalfer által: 2011. augusztus 21. - 21:23:32
Elküldve: 2011. augusztus 18. - 10:17:17
Idézet
Idézés: PAlex - Dátum: 2011. június 23. - 08:29:37
Megnyomod a piros gombot ott jobbra felül, a "Speciális karakterek" mellett.
Erre bejön egy ilyen sor (elsõ zárójel után betettem egy pontott, hogy megjelenjen):
[.url=http://]</a>
Ezután a linket be kell másolni a // után, értelemszerûen a link // utáni részérõl van szó.
Utána a ] és [ közé írhatod a szöveget, amit a linkhez akarsz hozzáfûzni, vagy nevet adni, és akkor a linkre kattintva lehet a linket megtekinteni.
<a href="http://www.vezess.hu/forum/?id=&forumid=147944" target="_blank" class="forum_hsz_link">Ennyi az egész
Így?
Elküldve: 2011. augusztus 15. - 14:49:39
Ez az új fórum finoman szólva is több, mint érdekes.
de mindenesetre teljesen átláthatatlan...
Elküldve: 2011. június 23. - 15:49:33
Fizeted az útiköltséget a kocsihoz, illetve az árát is elõre odaadod, elhozom neked :)
Elküldve: 2011. június 23. - 13:04:13
Köszi Alex! Akkor az autót intézed? :P
Elküldve: 2011. június 23. - 08:47:02
Elküldve: 2011. június 23. - 08:29:37
Megnyomod a piros gombot ott jobbra felül, a "Speciális karakterek" mellett.
Erre bejön egy ilyen sor (elsõ zárójel után betettem egy pontott, hogy megjelenjen):
[.url=http://]
Ezután a linket be kell másolni a // után, értelemszerûen a link // utáni részérõl van szó.
Utána a ] és [ közé írhatod a szöveget, amit a linkhez akarsz hozzáfûzni, vagy nevet adni, és akkor a linkre kattintva lehet a linket megtekinteni.
Ennyi az egész :)
Elküldve: 2011. június 23. - 08:22:44
Elküldve: 2011. május 26. - 19:18:45
Elküldve: 2011. május 26. - 18:54:47
Srácok, már azt hittem megnyertem a csatát, de nem. Újra lecsapott autóinkra a nyest.
A Skodát nem bántja, nyilván nem, mert alig megy az autó, akkor is városon belül.
A Saab-ot megmássza, motortérben ugyan nem rág, de csúszkál az autón és a fényezésbe is belekapott - grrrrrrrrrr
A 2 Poloban 1-1 ultrahangos nyestriasztót szereltettem Ausztriában, motormosás elõtte. 1,5 hónapig nyugi, most újra támadnak. Az újnak rádásul nincs a motorján ez a plasztik, így a 4 gyújtókábel szabadon van. Ebbõl már 3at megevett a dög az elmúlt alkalommal. És a feketén is rendszeresen turnézik, eszi a zajcsillapítást stb stb.
Nem használ a kutyaszõr, az emberi haj, a nyestriasztó, az összefogdozott zsebkendõ begyûrve a kilincsekhez és több doboznyi patkányméreggel sem sikerül megölnöm.
Ha valakinek van még valami használható ötlete, az jelentkezzen. Komolyan rettegésben tart, hogy úgy kell kimennem az autóhoz, hogy ma reggel vajon beindul-e...