autóvásárlás
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2005. szeptember 17. - 22:09:01
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2011. november 27. - 09:58:37
Idézés: bubibeka1.6 - Dátum: 2011. november 25. - 00:17:06
tudom már ki vagy mr váltogatom a nick nevem:
pélodéj seggnyaló okos olasz autóm van szégyen, de én elég hülye vagyok, hogy ezt mindig eláruljam ....
Kisokos II ha nem tévedek
Remélem ismernek már a bárdinál mert sokat jársz alkatrészért
És lőn ,most is hoztad a tőled elvárható szellemi szintet
Nem köszönöm kérdésedet ,nem vagyok ideges ..miért is lennék ?
Tőled ??
Inkább fogalmazzunk úgy ,hogy továbbra is csak egy gyerekes hozzászólónak tartalak ,persze olyan hozzászólónak ,aki tartalom nélküli hozzászólásokkal próbálja szórakoztatni
További szép
ui: A te autód garanciális ? Hhmm..csak azért kérdezem,mert eszembe jutott,hogy enyém még igen...
ui: És a kedvenc befejezésem a te autód hogy megy ? Mert az enyém ,tiedhez képest egy rakéta...
Az a szar olasz....
És még1xszépnapot.....
Elküldve: 2011. november 25. - 00:17:06
Idézés: hetedik - Dátum: 2011. november 24. - 17:20:01
Ha csak néha olvasgatnál ,tudnád már te is (ahogy hasonszőrű társaid már igen
Nem baj ,jobb későn mint soha ,ahogy tarja a közmondás ,most már ezt te is tudod....
Nem én voltam aki már vagy 600x leírta ,hogy autót akar cserélni ?
Vagy tévednék ?
Csak a segítő szándék vezérelt
Az "idióta barom" szövegedet meg tényleg felejtsük el .....Már csak azért is,mert aki bubibéka névvel ír ugye az vagy idióta ,vagy csak szimplán barom ...
Igaz bubibéka ?
Vagy tévednék ?
Ezért mázlid van
Mi van ideges vagy mert megint lerobbant az olasz meló ?
tudom már ki vagy mr váltogatom a nick nevem:
pélodéj seggnyaló okos olasz autóm van szégyen, de én elég hülye vagyok, hogy ezt mindig eláruljam ....
Kisokos II ha nem tévedek
Remélem ismernek már a bárdinál mert sokat jársz alkatrészért
Elküldve: 2011. november 24. - 17:20:01
Idézés: bubibeka1.6 - Dátum: 2011. november 24. - 09:47:54
És nekik még több eszük is volt mint neked, mert nem tettek 20 colos felnit egy ál terepjáróra.....
idióta barom
Rosszul tetem fel a kérdést és azért ide, már más topikok elég halottak:
Értelmes , normális emberek korrekt véleményére és tapasztalatára vagyok kíváncsi a témával kapcsolatban !
Köszönöm érdeklődésedet.én is jól vagyok
Ha csak néha olvasgatnál ,tudnád már te is (ahogy hasonszőrű társaid már igen
Nem baj ,jobb későn mint soha ,ahogy tarja a közmondás ,most már ezt te is tudod....
Nem én voltam aki már vagy 600x leírta ,hogy autót akar cserélni ?
Vagy tévednék ?
Csak a segítő szándék vezérelt
Az "idióta barom" szövegedet meg tényleg felejtsük el .....Már csak azért is,mert aki bubibéka névvel ír ugye az vagy idióta ,vagy csak szimplán barom ...
Igaz bubibéka ?
Vagy tévednék ?
Ezért mázlid van
Elküldve: 2011. november 24. - 09:47:54
Idézés: hetedik - Dátum: 2011. november 23. - 23:03:46
GPS utána is ráérsz keresni magadnak
Mifelénk már a legbutább parasztok is leváltották ám a régi picsa formájú L200 at kedves hetedik....
És nekik még több eszük is volt mint neked, mert nem tettek 20 colos felnit egy ál terepjáróra.....
idióta barom
Rosszul tetem fel a kérdést és azért ide, már más topikok elég halottak:
Értelmes , normális emberek korrekt véleményére és tapasztalatára vagyok kíváncsi a témával kapcsolatban !
Elküldve: 2011. november 23. - 23:03:46
Idézés: bubibeka1.6 - Dátum: 2011. november 23. - 13:48:19
Mazda 6 ( 2006) hoz keresnék eladó Navigációt, illetve ha ez nem jön össze, akkor valami hordozható " tapadókorongos" autós GPS Navigációt keresek 30-40 ezres ársávban.
Milyet ajánlotok ? Mivel van már tapasztalat ? Mire kell figyelni ?
Előre is köszönöm a segítséget !
Mivel a topic címe autóvásárlás ,ezért azt javasolnám inkább neked,hogy vegyél egy rendes autót a mazda6 (2006) helyett...
GPS utána is ráérsz keresni magadnak
Elküldve: 2011. november 23. - 13:48:19
Mazda 6 ( 2006) hoz keresnék eladó Navigációt, illetve ha ez nem jön össze, akkor valami hordozható " tapadókorongos" autós GPS Navigációt keresek 30-40 ezres ársávban.
Milyet ajánlotok ? Mivel van már tapasztalat ? Mire kell figyelni ?
Előre is köszönöm a segítséget !
Elküldve: 2011. november 20. - 11:22:05
Idézés: kak79 - Dátum: 2011. szeptember 09. - 07:56:37
Különben jól néz ki az i40, nagyon alacsony a többihez képest, mondjuk hátul a fejtér is kicsi emiatt meg a csomagtartó is elmarad a társaktól. Ha egy millával olcsóbb lenne, akkor biztos ezt venném az tuti.
Na végül nehezen de megszületett...végül nem a legolcsóbb lett, egy S-Max-ra szavaztam be, majd kiderül, hogy milyen.
Elküldve: 2011. október 13. - 15:15:55
Idézés: PAlex - Dátum: 2011. október 13. - 08:08:29
nekem pár kereskedő azt mondta, hogy a hülye magyart ezen kívül a temérdek extra érdekli. Nem gondol bele, hogy egy használt autónál ez a legnagyobb rizikó, és sok extrát az autó árának jelentős részéért lehet csak javítani, de a paraszt elektromos tökvakarót akar magának. Kedvenc jelenet, vidéken voltuk, trafikos kiscsajnál megálltunk oltogatni, közben jött egy 50-es forma, mezítláb, 4-5 éves 530D-vel, elektromos ablak nem működött, muter csak úgy tudott kiszállni, hogy kívülről nyitották az ajtót. Nehéz volt visszatartani a röhögést, nem is sikerült, és ez még csak nem is extra. Milyen lehet benne a klíma?
Elküldve: 2011. szeptember 24. - 14:42:27
Idézés: apaarpi - Dátum: 2011. szeptember 24. - 12:40:51
Éppen ezért most akarom kötni, én is úgy értem, hogy 7 éves kor előtt megköthető.
Október 15.-én lesz 7 éves, a legutóbbi 24 hónapos hosszabbítás október 1.-én jár le, tehát ha jövő héten hosszabbítok, akkor még "lyuk" sem lesz a gariban.
Akkor a jövő héten kösd meg, nehogy kicsússz a határidőből .
Elküldve: 2011. szeptember 24. - 12:40:51
Idézés: benaflek - Dátum: 2011. szeptember 24. - 08:06:01
"A legtöbb Toyotára köthető Extracare szerződés, amennyiben az 7 évesnél fiatalabb, és a kilométerszámlálója 160 ezer kilométernél kevesebbet mutat."
Éppen ezért most akarom kötni, én is úgy értem, hogy 7 éves kor előtt megköthető.
Október 15.-én lesz 7 éves, a legutóbbi 24 hónapos hosszabbítás október 1.-én jár le, tehát ha jövő héten hosszabbítok, akkor még "lyuk" sem lesz a gariban.
Elküldve: 2011. szeptember 24. - 08:06:01
Idézés: apaarpi - Dátum: 2011. szeptember 23. - 22:26:19
Az Ave még most is tökéletes, éppen a jövő héten akarom megkérdezni, hogy lehet-e még további 2 évre hosszabbítani a garit.
Ha választhatnék, a mai felhozatalból még mindig nagy esélyes lenne az S-Max, a jelenlegi Avensis, a Pug 508 és a Superb is, na meg képek alapján a Zafira Tourer. A Mazda 6 is csak a beltér miatt esik ki.
Prémium szinten pedig 5er vagy X3.
ha betöltötte a 7 évet, akkor nem...
Elküldve: 2011. szeptember 23. - 22:31:14
Idézés: benaflek - Dátum: 2011. szeptember 23. - 17:49:41
Más.
Az utakon egyre több ilyen iszonyat modern és dizájnolt zsemle autót látok.. ezek többnyire a KIA termékei szvsz.. nagyon divatos, nagyon mai, de valahogy neeeem tetszik... besokallok a semmi maradandót nem tartalmazó gyors formáktól...
Nagyjából jó tippek
Vagy pl. egy Mazda 6 külső, Pug 508 beltér, Superb hátsó fej és lábtér és csomagtartó, Avensis szinte eltüntetett kardánalagút, egyterűs 3 különálló üléssel az S-Maxból. A motor bármelyikből jöhet a 160-180 lovas 2 lityis dízel kategóriából.
Elküldve: 2011. szeptember 23. - 22:26:19
Idézés: benaflek - Dátum: 2011. szeptember 22. - 18:41:38
Az Ave lassan befordul a 8. évébe, és hát nagy a csend mostanság. S-max -nál tartottál legutóbb.
Etwas neues?
Úgy állok hozzá, hogy van, ami fontosabb, mint az autó csere.
Az Ave még most is tökéletes, éppen a jövő héten akarom megkérdezni, hogy lehet-e még további 2 évre hosszabbítani a garit.
Ha választhatnék, a mai felhozatalból még mindig nagy esélyes lenne az S-Max, a jelenlegi Avensis, a Pug 508 és a Superb is, na meg képek alapján a Zafira Tourer. A Mazda 6 is csak a beltér miatt esik ki.
Prémium szinten pedig 5er vagy X3.
Elküldve: 2011. szeptember 23. - 17:49:41
Idézés: PAlex - Dátum: 2011. szeptember 23. - 07:25:05
Áááá Árpi sosem venne olyan szűk autót, mint a 3er.. biztos, hogy dízel lesz, de én Ford (smax)-ra vagy Skoda(Superb)-re tippelnék.
Más.
Az utakon egyre több ilyen iszonyat modern és dizájnolt zsemle autót látok.. ezek többnyire a KIA termékei szvsz.. nagyon divatos, nagyon mai, de valahogy neeeem tetszik... besokallok a semmi maradandót nem tartalmazó gyors formáktól...