Az új Toyota Corolla
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2001. december 31. - 11:39:17
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2010. január 12. - 13:32:23
Nekem a régi 4Runner tetszik, az még olyan terepjárós :)
Persze ez is szép, csak nekem ez már nagyon utcai verziónak hat.
Elküldve: 2010. január 12. - 09:57:43
Úgy értem,hogy ezek is nagyon szépek!
Elküldve: 2010. január 12. - 09:55:32
A Sequoia, Tundra, és a 2010-es 4Runner is ideértem.
Elküldve: 2010. január 12. - 09:49:27
Tolatóradar? Hülyeség, valaki vagy tud parkolni vagy nem.
én csak a tükröket,meg az érzéseimet használom, meg a lökhárítót. Az autó hossza+30cm elég parkolóhelynek.
Elküldve: 2010. január 12. - 08:36:08
Az új IQ szerintem nagyon formabontó, érdekes kis autó.
A Scion XB (amit amerikában nagy divat "pimpelni") és a mostani utódja az Urban Cruiser is izgalmas,érdekes, de a camry is elég jóra sikerült.Az aygo is olyan vicces csajos.
Avensis is elég elegánsra sikerült, az is tetszik.A lámpája tetszik mondjuk, meg úgy az eleje végülis szép, a lökhárító alsó fele nem tetszik.A hátulján ez a hatalmas lökös elég csúnya hátul, de legalább a rátolatásnál nehezebb megnyomni a karosszériát is.
Errõl jut eszembe,úgy egy hete ,láttam egy smartot elöl-hátul tolatóradarral. Vajon gyári extra vagy a tulaj rakatta be? :)
Elküldve: 2007. február 15. - 12:12:03
Elküldve: 2007. február 15. - 09:03:02
Elküldve: 2007. február 15. - 07:03:21
Ennek megoldására nagyon jó technikák vannak, no meg könyvtárnyi irodalom. Kár, hogy tõletek eltitkolják. Persze, ha nem akarnak autót eladni...
Elküldve: 2007. február 15. - 06:49:33
Mégis, mire alapoztad a nagy várakozásaidat? :) Az elmúlt 20 évben a Toyota legfeljebb átlagos külsejû kocsikat gyártott, szép nem sok volt közte. Az E11-es (békalámpás) akkoriban nem szürkült bele az utcaképbe, a 3 ajtós nekem a kedvenc Corollám, és a Yaris is egyedi kisautónak számított, mikor kijött, de hirtelen nem tudnék sokkal több egyedi Toyotát mondani. Ja, bocs: utolsó MR2 és Celica - rétegmodell volt mindkettõ. Ehhez képest az új Corolla és az Auris illeszkednek a mostani márkaarculatba, átlagos dizájn kívülrõl mindkettõ. Kb. ezt lehet elmondani az összes alsóközéprõl, az "UFÓ" Civicet és a C4-est leszámítva. :)
Egyébként az új Civic szerintem minden, csak nem szép. A csapott hátúak szerintem állatul néznek ki, egyediek, de nem szépek. A szedán meg pont ugyanaz az átlag japán szedán, mint a Corolla. A Hondának is csak két szép autója van: az Accord és az S2000. Ettõl még jó kocsik.
Elküldve: 2007. február 14. - 20:33:10
Talán valami szerelési okból, vagy azért, hogy így több esély van egy balesetnél, hogy csak a lökhárító sérüljön, vagy leginkább fogalmam sincs :)
Elküldve: 2007. február 14. - 20:15:22
Miért jó az, ha nem hozzák le a mocitetõ elsõ élét a hûtõrácsig?
Mint technika elismerem a Toyo-t, de külsõben többet vártam.
Tudom..., vegyek Hondát .-)
Elküldve: 2007. február 14. - 00:27:15
Egyrészt, hogy a fórumokon a kényszerbõl fanyalgók tudjanak mibe kapaszkodni. ;) Másrészt gyalogosvédelem.
Elküldve: 2007. február 13. - 22:50:30
A fõváros az egy külön tészta, én is pl kb 130 km-re Budapesttõl hordom mindkét autót szervizbe, mert ott olyan családias és baráti a légkör, amit máshol nem tapasztaltam. És bizony megéri az utat a figyelmesebb kiszolgálás, ahol tudom, hogy nem vernek át, stb.
Ugye a Toyota esetében is, nem tehetnek róla, hogy milyen a magyarok hozzáállása, munkakedve, hogyan bánnak a vevõvel, stb.
Amúgy szomorú jelenség, mert az ember szép kis summát hagy ott egy autó vásárlásakor, ezért elvárná joggal, hogy körüludvarolják. Még ha netán nem is potenciális vásárló, akkor is.
A kritikákat pedig le kell írni, talán másnak is hasznos lehet, hogy melyik kereskedés kell nagy ívben elkerülni.
Meg ugye az is nagy igazság, hogy nem illik egy benyomás alapján általánosítani.
Nah, megint csupa okosat írtam, de ilyenkor már nem forog úgy az agyam. ;)
Elküldve: 2007. február 13. - 22:30:49
Elküldve: 2007. február 13. - 21:09:14
AZ ÚJ COROLLA-ról beszéltem... Az összehasonlításom szubjektív, nem vagyok profi autótesztelõ. Viszont (elnézést a szerénységért:) profi értékesítõ vagyok) és tragédia ami a Toyota-nál megy. Nem gondolom, hogy magát eladja az autó, mert ott ültem 2X1 órát és SENKI SEM nyitotta ki a szalonajtót! Amúgy tényleg eladja magát? Tolongás van??? ENNYIRE??? Én sajnos nem tapasztaltam. KIA értékesítésbõl kicsit profibb azt mondom. Szerények legalább, nem gõgösek, öntelltek.
Elküldve: 2007. február 13. - 16:03:57
Ahogy írtam is, nekem a 4 ajtós forma jön be, tehát Aurist biztosan nem vennék. Nekem nem tetszik, persze megvárom, hogy élõben is láthassam azért.
A Kiának pedig szép sikerek kívánok innen is, de én biztosan nem fogok tartozni a vevõkörükhöz, ez van.
Elküldve: 2007. február 13. - 15:53:22