Diesel tuning
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2005. július 08. - 10:49:10
Érdekel a téma. Beszélgessünk róla.
Dízelesek és nem dízelesek írjatok!
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2011. május 10. - 12:14:26
Egy jó barátom mesélte, hogy amikor R19-es 1.9d-vel járt sokat, ment Lengyelországba, és a határnál várta a partnere egy szintén 1.9d FSO dobozos kocsival.
Olyan tempóban ment elõtte, hogy nem tudta követni, pedig rutinos sofõr, és szereti tolni neki, több 100e km-t levezetett már akkor is.
Ennek ellenére lehet nem ert/tud, stb. a kocsi határán autózni, az a csóka meg ismerte az utat, mint a tenyerét, és a kocsija képességeit is maximálisan.
Ja, és egyetértek tanult kollégámmal, most már menned kell Ricsihez, ez nem járja így :)
Elküldve: 2011. május 10. - 09:22:33
Most jut eszembe, hogy Palexnek is ilyen céges autó kéne.
VW Gruppe, Alacsony tömeg, tuning-dízel. És biztos eljár 4 literbõl... :-))))
Palex?
Elküldve: 2011. május 10. - 09:01:14
Beteg az ilyen.
MOndjuk ez nem a "fusson félmilliót" kategóriájú autóhasználó. Nem tudom ilyen mértékû tuning mellett mit bír az 1.9TDI (ráadásul szerintem ez még nem is PD).
Az biztos, hogy semmilyen normát nem teljesít, meg nem is valami üzembiztos.
Ráadásul azt a kasztnit szerintem csavarja is rendesen, azért a 90-es évek közepén még nem voltak túl merev kasztnik és hát fele akkora teljesítmény is sok volt beléjük.
Elküldve: 2011. május 10. - 07:07:05
Tegnap este egy ilyennel akadtam össze,
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/seat/inca/seat_inca_1.9tdi_200_le-4422576
Belejött a seggembe B.újfalu központjában , csak láttam hogy valami nagyon közeledik. Aztán mikor lámpánál indultunk, hallottam a jellegzetes húzott kályha, nagy kipufogós hangját . Mondom egy picit provokálom, egy kövérebb gáz volt nekem kettõben, aztán gyorsan elváltottam igyekeztem nem túl lépni a 60-70 et .
Erre ez olyat elõzött rám, hogy füstbe borult minden, pillanatok alatt már messze járt.Emellett emberünk debil volt, ezzel a magas (gondolom ültetett) áruszállítóval olyan tempóban ment bele kanyarokba, azt hittem elõttem töri össze magát. Megmondom õszintén érdekelt volna országúton mit produkál. De visszafordult még a helységtábla elõtt.Jobb is..
http://www.youtube.com/watch?v=Li4YxuJkZ-8
Valami ilyesmi lehetett.
Ezek egyébként erõs autók, VW Caddyk/Seat Incák 190-200 lóval 7,5 mp körül 100 on vannak 100-160 7-8 mp körül van.210 és 240 lovas 1.9 TDI t vezettem, 1300 kg val már hát mit mondjak, brutális.
Így hogy nézem a videókat, nem tudom hogy Inca volt vagy Caddy , ez a régi kasztnis volt , biztos. A füstben nem láttam :-))
Valami ilyesmi volt . (15 mp 400 m en :-) )
Elküldve: 2005. július 08. - 18:23:32
Elküldve: 2005. július 08. - 15:45:59