Ford Focus - vélemények az autóró?
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2002. május 11. - 08:37:45
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2010. november 05. - 17:07:06
Elküldve: 2010. november 05. - 15:54:46
Ez tényleg egy jó játék! Én is kaptam belõle a facebookon, tovább is küldtem, van is már 4 autó a garázsomban:)
Sajnos, csak a képzeletbeli garázsomban, és csak a képzeletbeli autóm:)
Új kocsira nekem sincs pénzem, bár szerintem a mai világban kevés embernek van. Így marad a használt autó, amit viszont kereskedésben nem vennék. Sajna rátesznek az árra, nem is keveset. Persze, a tulajoktól venni meg veszélyes, és nagy türelemjáték.
Én is azt tervezem, hogy Fordot veszek. Nagyon tetszik a Focus, szép!!! Csak lehet, hogy nekem nagy. Na majd meglátjuk!
Elküldve: 2010. november 05. - 13:14:32
Na de témában maradva 2002 ben váltam meg egy akkori Focus kombiitól nekem az volt életem egyik legtökéletesebb autója. Most egy Mondeo dübörög a család alatt, ez gyorsabb meg elvileg újabb is, sõt még nagyon gond sem volt vele de még sem adja azt a biztonság és kényelem érzetet amit attól a kocsitol kaptam. Persze az sem kizárt, hogy pszichésen beszélem be magamnak mert arra minden egyes fillért úgy gyûjtöttem össze és elsõ látásra beleszerettem :) VIVA Ford Focus!
Mellesleg az új dizájn valami eszeveszetten jóra sikerült kíváncsi is lettem van e belõle Kombi kiadás, lehet visszarántaná a régi szép idõket. A gyûjtögetést mindenképp :)
Elküldve: 2010. november 05. - 11:33:12
Elküldve: 2010. november 04. - 13:57:39
Elküldve: 2010. november 04. - 12:32:47
Kicsi az esély, hogy a rengeteg emberbõl én nyerek, de hátha :D Sok ismerõsöm úgyis szeret küldözgetni minden baromságot fb-on, most hasznossá tehetik magukat :D
Elküldve: 2010. november 04. - 11:01:43
Karácsony környékén tervezek új (használt) autót venni, hátha nem lesz rá szükség! :D (Na jó, kezem kiveszem a bilibõl, de egy próbát megér)
Elküldve: 2010. október 28. - 12:24:41
Elküldve: 2010. október 26. - 12:24:22
Vagy alternatív megoldásként lehet próbálkozni egyet, hátha:
http://apps.facebook.com/dobjegyverdat
Ha nem jön be, ugyanott vagy, ahol most :D Én jelenleg nagy erõkkel reménykedem, hogy nyerek :D
Elküldve: 2010. október 26. - 11:19:08
Elküldve: 2010. október 21. - 11:57:42
Szerintem a Fordok jó autók. A nagynénémnek vagy egy ford fiestája. Mondjuk igaz párszor már összetörte, szóval a szépséghibái megvannak, és egy kicsit fapados (de ez a korából adódik), általában nem volt vele probléma.
Készül eladni (kicsit sajnálom is, hogy eladja), de azt mondta, hogy megint fordot keres. Megpróbáljuk majd rábeszélni, hogy áldozzon egy kicsit több pénzt, és fiatalabbat vegyen...Remélem sikerül.
Elküldve: 2010. október 19. - 17:12:01
Ami személyautó: sógorom 2002-ben vett akkor 3 éves, tehát 1999-es Focust, tett bele erõs 100 ezer km-t, a megelégedettségrõl annyit, hogy 2010 szeptemberéig megtartotta, és most egy 3 éves C-Max-et vett helyette.
Elküldve: 2010. október 19. - 13:37:23
Úgy látom elég pozitív vélemények vannak a márkáról...bár nem olvastam végig a fórumot. Nekem egy régi suzukim van. tudom, h nem a legmegbízhatóbb márka... :S de csak erre tellett. szívesebben vezetnék egy új fordot:) de ahhoz még sokat kell gyûjtögetnem... ezért is gondoltam arra hogy egy pár éves fordot vennék. szerintetek megéri használtan venni? ha tényleg ilyen megbízható a márka akkor gondolom még használtan sincs vele sok gond...
Elküldve: 2010. október 19. - 13:09:46
Hát nem tudom, hogy a Tarjáni értékrendszere mennyire összeegyeztethetõ a kérdést feltevõ cartárséval.
Vagy bárkiével... :-))))
Árpinak meg Transitja van, én személygk. kategóriában gondolkodtam.
De igaz, az Õ véleménye releváns lehet.
Elküldve: 2010. október 19. - 12:37:09
Igazából elég szubjektív az, hogy egy autó kinek-hogyan mûködik megfelelõen, és nem mellesleg hogyan használja. (Például hogy nyomod rossz úton/hideg motor/szervizek elmulasztása...stb.)
Elküldve: 2010. október 19. - 10:11:53
Nagyon sokat közlekedek autóval, és már számos típusban csalódtam. Szerintem mindenképpen fontos, hogy egy autó megbízható legyen. Számtalanszor történt már meg velem olyan kellemetlen eset, amikor éppen siettem valahova, és az autóm "beadta a kulcsot!"
Már több, mint egy évvel ezelõtt vásároltam egy Ford Focus-t. Tudom, hogy egy autónál ez még nem kor, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Több barátomnak is van Ford típusú gépkocsija, és õk ajánlották nekem, hogy megbízható, és nyugodtan vásároljam meg.
Hát nem csalódtam benne!!!
Más típusú Ford gépjármûvek is ilyen megbízhatóak? Gondolom másoknak is vannak tapasztalatai ezzel kapcsolatban, szívesen olvasnék minden véleményt!
Xpat