Fórumtársak,rendezzünk autós összejövetelt!
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2003. május 03. - 18:31:49
ki mit szólna ha mi valahogyan megszervezve összejönnénk valahol valamikor?
Közös témánk az biztosan akadna,autókról szerintem órákon át tudnánk beszélgetni.
Sokunknak van autónk,egy összejövetel alkalmával szerintem meg lehetne csodálni egymás kocsiját,talán még a saját véleményünk is megváltozna ha mondjuk belülről láthatnánk egy adott autót amiről esetleg egy fórumban rosszat firkantottunk.
Szóval az lenne a kérdésem,lenne e ilyenre igény? Szerintem nagyon jól megférne egymás mellett bármilyen márkájú és lóerejű autó,és talán végre személyesen is megismerhetnénk egymést (természetesen ha lenne ilyenre igény).
Én szervezni nem tudok valami jól,és tudom nem mindenki Pesten él,de biztosan meg lehetne szervezni valamilyen kompromisszummal egy ilyet.Teszem azt egy olyan helyen összejönni ami mindenkinek kb ugyanolyan messze lenne.
Szóval ennyi dióhéjban,nekem személy szerint lenne erre igényem,és persze van 1-2 autó amit alaposan megnéznék! :-)
Szóval várom hozzászólásotokat,véleményeteket erről az egészről.
Üdvözlet mindenkinek
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2011. július 10. - 09:39:56
Kedves fórumtársak, ismerõsök és ismeretlenek! Búcsúzom tõletek, felejthetetlen volt az elmúlt 7 év, de megértettem az idõk szavát, úgyhogy ösi rallys köszöntéssel: szerencsés kéz- és lábtörést.... no meg egy kövér gázt....)))
Áki370Z
Elküldve: 2011. július 06. - 07:11:04
Itt Fváron egy feketét szoktam látni de az kabrió (tudom, te nem szereted - egyébként nekem sem indult be az "agyam", a talis próbák után, h kéne egy kabrió elvok én "bent" :))))
Elküldve: 2011. július 05. - 18:51:38
Elküldve: 2011. július 05. - 18:48:29
Elküldve: 2011. július 01. - 13:38:02
Tarjáni wazeg a jótanácsaidat összeszedve írhatnál már lassan egy fasza könyvet.
Mi nem vennénk meg innen tuti !
;)
Elküldve: 2011. július 01. - 11:16:17
Ha a gyermek nem hagy aludni, akkor el lehet menni bulizni is :)))
Úgysem alszunk legalább használjuk ki :D
Elküldve: 2011. június 30. - 19:22:52
Dr. Úr nem tetszik érteni !!
Másoknak ez az autó ugyanolyan mint a többi amit az utcán látsz.
Kevés az alvás ? :P
:-))
Elküldve: 2011. június 30. - 19:01:04
Nem értek egyet.
Kimész az utcára, eldobsz egy követ és szlovák vagy német rendszámos autót találsz el. A fõvárosban különösen...
Miért ezt a kocsit kellett "illusztrációnak" használni?
Elküldve: 2011. június 30. - 11:31:19
Elküldve: 2011. június 30. - 11:02:43
Linkelj vmit lécci, nincs idõm keresni de felkeltette a kíváncsiságom.
Köszi!