Érdekelne hogy a manapság oly divatos PDA k és GPS ek közül melyik mûködik Amerikában !?
A PDA kon mûködõ I-Go nevü program csak Európára vonatkozik.Vagy van Amerikai változata is ?Használt már valaki GPS t Amerikában ?
Vagy sima GPS vevõ jobb kint?Én szívem szerint inkább PDA t vennék, ahhoz milyen program kell hogy mûködjön majd kint ?
Oldal 1 / 1
GPS vevõ mûködése Amerikában
Oldal 1 / 1
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2007. január 21. - 18:06:17
Én arra gondoltam, hogy az Európa fölötti mûholdakhoz más GPS vevõegység szükséges.
Ha nem, az csak jó.
Tudod, létezik euro-atlanti térség, de szerencsére, akkor nincs megkülönböztetve, mint mondjuk a mobiloknál.
Ha nem, az csak jó.
Tudod, létezik euro-atlanti térség, de szerencsére, akkor nincs megkülönböztetve, mint mondjuk a mobiloknál.
Elküldve: 2007. január 21. - 15:25:50
Ha GPS, akkor GPS. Annak a világon mindenhol meg kell mondania a koordinátákat és teljesen mindegy, hogy milyen mûholdról. Csak térképet kell szereznie...vagy vesz egy USA atlaszt. :)
Elküldve: 2007. január 20. - 20:11:23
www.pdamania.hu fórum.
Ott szerintem tudnak segíteni.
Szerintem itt minden EU specifikus.
Más mûholdak, progik, térképek, stb.
Ott szerintem tudnak segíteni.
Szerintem itt minden EU specifikus.
Más mûholdak, progik, térképek, stb.
Elküldve: 2007. január 20. - 11:00:29
A GPS biztosan mûködik Amerikában (eléggé onnan jött...), a készülék specifikációban benne kellene lennie, hogy hol használható. (Gondolj még pl. a hajósokra, õk is ált. GPS-t használnak.)
A programos PDA-kat nem tudom. Az I-Go SD-kártyás, ugye? Akkor ha találsz olyat, ami e helyett fut, akkor talán - bár ezeket én területre szabottabnak gondolom.
A programos PDA-kat nem tudom. Az I-Go SD-kártyás, ugye? Akkor ha találsz olyat, ami e helyett fut, akkor talán - bár ezeket én területre szabottabnak gondolom.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1