Vezess.hu fórum: Használt autó eladása - Vezess.hu fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
  • Belépés

Használt autó eladása

#1 Felhasználó nem aktív   wicy  - Témaindító hozzászólás

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 29

Elküldve: 2006. február 19. - 13:34:42

Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. El szeretném adni minnél hamarabb a Focusomat. Eddig kizárólag neten hírdettem. Szinte csak nepperek találtak meg, akik jóval áron aluli összeget kínálta a kocsiért. Szeretnék néhány tippet, hogy hol érdemes?
Autópiac? autósújságok?
Elõre is köszönöm,
Viki
0

• 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.

Egyéb válaszok erre a témára

#1 Felhasználó nem aktív   autovaros 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 9

Elküldve: 2011. január 11. - 14:54:09

Megnyitott Óbudán, a Zay u. 24-ben Használt Suzuki kereskedés!
http://www.autovaros...autok/#tartalom
0

#2 Felhasználó nem aktív   typer91 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2009. december 15. - 21:28:51

Eladó egy Skoda Fabia 1.4 MPI 2001-es évjáratú. Sötét metál zöld. Friss mûszaki, zöldkártya. (Bács-Kiskun megye)
Érd: 06703872508
0

#3 Felhasználó nem aktív   kvpeter 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 5

Elküldve: 2008. október 04. - 09:49:11

Kedves Fórumozók!

Fájó szívvel írom, de eladósorba került nagy becsben tartott és megbízható autóm. Gondoltam ez megfelelõ hely lehet, hogy gazdát találjak neki.
Részleteket a http://www.hasznalta...ult_megane_2001
illetve http://www.freeweb.hu/peddro oldalon találtok.
Ha valakit érdekel vagy bármilyen kérdés van, keressetek bátran!
Telefon: 20/242-4558

Üdv.:
Péter
0

#4 Felhasználó nem aktív   Fics 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 10.596

Elküldve: 2008. július 16. - 07:43:17

Jártam egy ismerõsnél, aki használtautó kereskedõ. kb 30 autója volt, abból 3-4 G astra, a többibõl 1-1 példány. Mindhárom G astrára ki volt írva hogy eladva, a többit pedig nagyon nehezen adogatta el (alfa, fiat stb). Szóval a túlkínál mellé jön a nagyobb kereslet is.
0

#5 Felhasználó nem aktív   benaflek 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 19.816

Elküldve: 2008. július 09. - 14:05:17

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/tekernijo/

Továbbra is azt tudom mondani, hogy a visszatekerés ellen kizárólag az eredeti márkaszervizes szervizszámla véd. Ezt nem lehet kijátszani.

0

#6 Felhasználó nem aktív   wicy 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 27. - 10:46:26

Fiúk, teljesen igazatok van, nem rátok vagyok morcos. Csak a 7végén is volt pár ilyen telefon, és a Tax-al pedálóztak. Persze, megértem én, hogy a kereskedõ is nyerni akar a bolton.
Csak én sem szeretnék nagyot bukni. Legelõször én is a fellegekben gondolkodtam, de azt hiszem, hogy egy 1,4 reális ár lenne érte, attól lejjebb nem szívesen mennék, ha egy mód van rá.
Amúgy is morcos vagyok. Kátyúból felvert egy másik kocsi egy követ, szélvédõ meg persze berepedt. Cseréltethetem ki. Úgyhogy brrrrr. Még jó, hogy van casco.

0

#7 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2006. február 27. - 09:55:33

Tökéletesen igazad van, a piac így mûködik. Sok autótulajdonosnak irreális elképzelése van a kocsi értékérõl, ( ez nem wicy-re vonatkozik) és amikor a piaccal szembesül akkor érik a nagy meglepetések. Jó értékmérõ még a hirdetési újságok és az internet kínálati (irány)árai az Eurotax-on kívül, sõt az elõbbi a valósabb piaci helyzetet mutaja. Nehéz dolog használt autót jól eladni, szerencse is kell hozzá. Én legutóbb ritka nagy szerncsével jártm, mert a leendõ vevõm beleszeretett a kocsimba és közölte, hogy ezt meg akarja vanni. Ez a hihetelen történet valóság lett, kicsit áron felül ment el a különben nehezen eladható kocsim. Ilyen szerencsém sohasem lesz, a többi kocsimat is ár csak ára alatt tudtam mindíg eladni.
0

#8 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 27. - 09:42:36

Kedves wicy

Egy kereskedõ annyit ad a kocsidért, ami neki is megéri, hogy haszonnal tudja majd értékesíteni és ne maradjon a nyakán. Az Eurotax csak egy hivatkozás, de nem ez a valós ok. Egyébként rossz hírem van Ford Focus-ból is igen nagy a túlkínálat és ez nyomja az árakat, a vevõ kénye-kedvére válogathat, ócsárolhat és alkudhat.

Mivel új kocsit fogsz venni a beszámítás nagy valószínûséggel nem jöhet szóba, mint gazdaságos megoldás. Továbbra is intenzíven kell hirdetni vagy beadni egy ilyen kategóriájú kocsikkal foglakozó megbízható kereskedésbe. De van még néhány hónapod, a tavasz sikert fog hozni. Egyébként azóta több információm van az új Civic-rõl, valóban nagyon jó választás.
0

#9 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 27. - 09:41:53

Nézd! Valami alapján mérni kell az autód értékét! Hogy mennyiért megy el, azt majd a piac meghatározza, de egy valami biztos: az Eurotax egy támpont, amihez lehet mérni az adott autót. Az árai azért nagyon jól követik a piaci mozgásokat, nem úgy, mint nagyon sok eladni akaró tulaj árelképzelései. Ami neked a "szart sem ér" kategória, az lehet, hogy közelebb van a tényleges piaci értékhez, mint a Te elképzelésed. A zászló Neked is áll, ha tudod, add el drágábban...ha nem megy, úgyis rájössz, hogy -bár valóban nem szentírás az Eurotax- de nincs nála pontosabb értékbecslõ program.
A kereskedõ pedig ezzel fog jönni, jogosan. Ha Te ülnél az õ helyében, Te is ezt tennéd.
0

#10 Felhasználó nem aktív   wicy 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 27. - 09:06:15

Már arra hogy EuroTax, ugrom. :((
Minden kereskedõ ezzel jön, és szentül állítják, hogy szart se ér a kocsim. Megfogadtam, ha még egy kereskedõ vagy akárki ezzel jön, azt hiszem nem teszi ki a kirakatba amit mondani fogok.
0

#11 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 24. - 22:10:04

holiday forum társunk felvetette az Eurotax könyvet és programot, ezzel kapcsolatos véleményem írom le.

Munkás során használom a könyvet is de fõleg a értékelõ programot.

Nem szabad az Eurotax-ot teljes mértékben szentírásnak venni, sok hibája van, és gyakran nem a valós piaci eredményeket produkálja. Ez is egy magáncég, korábban a német Schwacke úr utánl lett egy svájci cég, aki egész Európát behálózta, így a 90-es években bejött hazánkba is. Jelenleg amerikai tulajdonban van, de ez lényegtelen.

Én a munkám során a gépkocsi értékelésnél alapként az Eurotax programból indulok ki, de utána szabadon módosítom. Ez Eurotax szabályok senkire sem kötelezõk, bármi is legyen írva az elõszavában. A könyvet tájékoztató jelleggel gyors saccolásra lehet használni, meg fõleg az egyes tipusokat azonosítani a felszereltség alapján. Persze vissza lehet ezzel is élni, a beszámításnál egy laikus vevõnek az orralá dugják a kinyomtatott eredményt és jó nyomott vételi áron beveszik az autót.
0

#12 Felhasználó nem aktív   wicy 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 23. - 12:03:04

Köszönöm a jókívánságokat:)

Remélem a régit hamarosan sikerül elpasszolni.
0

#13 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 21. - 23:27:37

Egy kicsit lemaradtam az elõzményekrõl, de nagyon gratulálok kedves wicy.

Ha igazán új autót akarsz akkor a Honda Civic 1.8 kitünõ választás. Egyéni, modern külsõ, kiváló mûszaki tartalammal. Egy hölgynek igazán jól fog állni. Azon kicsit csodálkoztam, hogy ennyire felment az ára. A bemutató tesztben még hihetetlen olcsónak tûnt, de ezek szerint nincsenek csodák. Néhány évig még bíztosan az új utó imédzsével fogsz együtt lenni. Egyébként a Honda topicban írtunk errõl. Sok örömöt kívánok az új kocsidban. A régit meg el kell adni, de bizonyára sikerülni fog, egy kis árengedmény segíthet.
0

#14 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 21. - 16:05:57

Akkor majd írjál már nekem, hogy mi a répára jó ez a izé?
0

#15 Felhasználó nem aktív   apaarpi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 27.027

Elküldve: 2006. február 21. - 16:05:19

Még én sem, majd este ismerkedek vele.
0

#16 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 21. - 16:01:56

Nekem is van ilyen izém, csak nem tudom mire jó?
0

#17 Felhasználó nem aktív   apaarpi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. február 21. - 16:00:55

Bocsi, én a hondanet.hu-n 5490-et látok, januári kiadássaél, ezek szerint van újabb ár.
0

#18 Felhasználó nem aktív   apaarpi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. február 21. - 15:57:37

Köszönöm, most megkaptam kettõt is ! Most láttam Jásszépe Bojtárt is, nagyon szép :)
0

#19 Felhasználó nem aktív   benaflek 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 19.816

Elküldve: 2006. február 21. - 13:41:41

Árpi! Elküldtem az axelero-s emailedre is, mert azt most találtam meg. Reméljük a legjobbakat...
0

#20 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. február 21. - 13:35:33

Volt anno egy 2,5V6-os Freelanderem. 10 lterrel jártam vele, a 320i BMW-m automata váltóval is 10 alatt volt valamivel városban úgy, hogy pusztán csak abban a stílusban autóztam velük, ahogy a forgalom megkívánta.
Az autós újságírók többsége pedig nem úgy autózik, hanem mint egy kissrác, aki életében elõször kap a segge alá egy normális kocsit és 3 km alatt akarja azt kiautózni...
0

Topik megosztása:

• 6 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó