Honda Jazz
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2004. május 04. - 16:11:22
Érdekelne minden errõl az autóról!
Bár mi egy 1,2-t néztünk ki, de az 1,4-esekrõl is jöhet bármi!
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2010. június 28. - 19:48:04
Magyar, Világ, Európa és Géniusz díjas termék ISO, TÜV, MSZ szabvány minõsítés(gyakorlati mérésekkel, mûszaki-, vizsgálati jegyzõkönyvvel bizonyítva.
10-20% ÜZEMANYAG Megtakarítás +10% TELJESÍTMÉNY növelés.
Személygépkocsitól a Traktoron át Teherautókig, Hajóra, egyéb gépekre is.
HATÁSA, FELHASZNÁLÓI TAPASZTALATOK:
Csökken a füstölés, kisebb lesz a motor zajszintje, vibrációja és ez kellemesebb munkavégzést biztosít.
Huzamosabb használatnál megszûnik a porlasztó csúcsok beégése, csökken, majd teljesen kitisztul a motor égõterébõl a koksz.
A motor gyorsabban felpörög, nõ a jármû gyorsulása.
Könnyebb a hidegindítás, nõ a kompresszió, csökken a kartergáz, a motorolaj fogyasztás, hosszabb élettartamúvá válik a motor.
5. Növekvõ nyomaték, gyorsabb munkavégzést tesz lehetõvé és ez több elvégzett munkát eredményez.
6. A csökkenõ kopás, a nagyobb
élettartam alacsonyabb fenntartási költséget igényel
A SZÛRÕ ÉGÉSJAVÍTÓ MÛKÖDÉSI ELVE:
A felfelé haladó üzemanyag egy pontosan méretezett és beszabályozott mágneses labirintuson
keresztül haladva, a felsõ részben elhelyezett unipoláris mágneses térben azonos töltésûvé válik.
Az üzemanyag porlasztási finomsága jelentõsen megnõ, a porlasztás után is megõrzi azonos töltését,
így a cseppek az égõtérbe jutáskor is taszítják egymást és nagyobb oxigén felvételen alapuló
tökéletesebb égés jön létre.
Mágneses szûrõ: Az egység alján tisztítható mágneses szûrõ gyûjti össze a motor finomszûrjén átjutó, 2 mikronnál kisebb fém-, rozsdaszemcséket, így csökken az adagoló-porlasztócsúcs, vagy nagynyomású szivattyú-injektorcsõ meghibásodás. (A gyártótól 3-5 évente célszerû megrendelni a szûrõ tisztítást.)
Pólusváltó labirintus: A felfelé haladó üzemanyag molekulái - egy méretezett, beszabályozott labirintusban szupererõs - csak É-i vagy csak D-i - pólusváltások között haladva instabillá válnak. Az váltakozó, erõs mágnesek hatására, az üzemanyag porlaszthatósága és az elérhetõ porlasztási finomság jelentõsen megnõ.
Unipoláris mezõ: A felsõ részben kizárólag
D-i pólus erõterében a molekulák szerkezetében meglepõ változás következik be, azonos töltésûvé válnak.
Berendezésem fejlõdését az IKR évek óta figyelemmel kíséri. Több erõgépen végzett fékpadi beméréseiket, az általuk felügyelt gyakorlati bemérések is igazolnak.
ÁDÁM TIBOR, E-mail:csobi13@freemail.hu
honlap:http://www.uzemanyag.hupont.hu
Elküldve: 2010. június 10. - 12:22:23
Témára visszatérve, nálam sokat volt jazz csereautóként, habár még a régebbi szériából. Nagyon megvoltam elégedve vele, vissza sem akartam adni. Dönthetõ ülés nagyon kényelmes/praktikus. Egész fickósan ment, jól lehetett vele parkolni, egszóval nagyon prkatikus kis autó. Ha végre lecserélem a szutyok c3-asomat (már nagyon elegem van belõle) akkor beruházok egy ilyenre. Kiváncsi lennék az uj ishift váltóra, valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Elküldve: 2010. június 03. - 13:41:00
én most akarok ilyen autót venni, amire a topik indult, és valóban eltaláltátok, fiatal vagyok, de még nem családos.. viszont keményen megdolgoztam érte, hogy készpénzre vehessem meg az egyik bemutató autót a szalonból, pár tucat kilométerrel, viszonylag nagy kedvezménnyel. a kopaszokra csak annyit reagálnék, hogy ezeknek a pacákoknak nagyobb a füstje általában, mint a lángja!:)
Elküldve: 2010. június 03. - 13:23:21
Elküldve: 2010. június 03. - 13:18:52
Elküldve: 2010. június 03. - 13:05:58
Elküldve: 2010. június 03. - 12:58:58
Pl. emlékszem annak a kb 25éves lúzernek a fejére, aki a minap az M1-esen elõzés közben beleállt a seggembe önelégült fejjel a L-es frsz-el rendelkezõ kb 2002-2003-as kombi dízel mondeojával. Csak azért kell a lehasznált szutyi gép a falu széli traktorszerelõkkel szervizeltetve, hogy egyszer õ is lehessen fasza gyerek.
Szánalom.hu
Elküldve: 2010. június 03. - 12:32:58
nem egy kopaszfejû gyúrós munkakerülõ haverom van, és hidd el, kb egy jazz-re lenne pénzük, de összeszarja magát, hogy valahogy kukázzon egy pl: 5-ös bmw-t. Szlovák rendszám, totálkárból hozták vissza stb. Ismerek egy arcot, CL65AMG-vel jár, 500-600 lóerõ körüli, külföldi rendszám, és nincs saját lakása!!!!!! És ne tudd meg, mennyi ilyen arc van, aki menõ géppel jár, de nincs mögötte senki. A külföldi rendszám sokat elárul. Persze vannak olyanok is, akik zsebbõl vesznek porschét, de az a ritkább.
Elküldve: 2010. június 03. - 11:11:39
Ha meglátsz pl egy q7-es audit (tudjuk jól melyek ezek a autótípusok) akkor nagy valószínûséggel ki tudjuk találni a gazdáját is, h ki száll ki belõle... (vagy egy szõkeség, vagy egy kedves kopasz úriember).
felhoztad a honda jazz-t, na ez tipikusan nem egy olyan autó aminek ki lehet találni a gazdáját. valszeg azért mert több ember megengedheti magának (félve írom le, de azért árban nincs ott mint a fent említettek), és tulajdonságai alapján inkább a családosoknak, fiataloknak való.
Elküldve: 2010. június 03. - 10:10:18
Elküldve: 2010. június 03. - 08:53:39
Elküldve: 2010. június 03. - 08:46:12
Elküldve: 2010. június 01. - 14:48:58
Elküldve: 2010. június 01. - 13:27:11
én honda jazz párti vagyok, fõleg ez az új tetszik, de sajnos mostanában nem nagyon fogok új autót vásárolni.
biztosan ismeritek a mondást: "öreg, használt, de legalább ki van fizetve!" :D
Elküldve: 2010. június 01. - 12:52:48
Elküldve: 2010. június 01. - 12:24:21
de sztem fontosabbak a belseje, abból is biztonság.
tud vki ajánlani vmi jó kis kocsit ebbõl a szempontból?
meghát az ár sem elhanyagolható persze
Elküldve: 2010. június 01. - 09:20:17
De mindannyian tudjuk, hogy a legférfiasabb autó egy Ford Pickup! :D:D
Elküldve: 2010. május 28. - 14:39:44
Igazából férfiasabbá lehet tenni minden autót, csak jó kell hozzányúlni.:) Meg a színválasztás is sokat segít
Elküldve: 2010. május 28. - 13:06:42
Elküldve: 2010. május 28. - 12:17:07