Hyundai Accent használtan
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2003. október 10. - 17:40:04
Kevesen ismerik, senkinek nem jut eszébe, hogy a világon van, pedig nem rossz autó. Ti vennétek használtan Accentet? Mit hallottatok róla? kösz a válaszokat, vezess.hu
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2006. február 19. - 19:41:24
Elküldve: 2006. február 19. - 14:22:48
Elküldve: 2006. február 19. - 10:59:13
Elküldve: 2006. február 19. - 10:55:14
Elküldve: 2006. február 19. - 10:24:30
Egész pofás lett, ahhoz képest, hogy koreai. Fõleg az ötajtós, amelynél nincs az a keresztléc a hûtõrácsban. A kárpitok viszont nekem még a sajtófotókon is elég gyatrának tûnnek, milyenek lehetnek élõben?
Írva vagyon, hogy a magassága 7 centivel nõtt a kocsinak, míg a hossza csak 2-vel. Lassan minden gyár átáll a "buborékfújásra"?
Elküldve: 2006. január 26. - 21:46:17
ezt minden gyártó elfogadja!
Tehát ha 200 körül csak 10-20 km/h-t az nem olyan gáz mint ha 50-60 nál tenné! De ilyen alacsony sebességnél max 3-5 km/h-t fog csalni ami meg jelentéktelen!
ÉN úgy tudom a rendõrségi traffipaxok is csalhatnak ugyanis azokat is hitelesíteni kell! sõt ott kell lennie náluk! ezt jó tudni!
Üdv: digitkm
Elküldve: 2006. január 25. - 18:31:01
Elküldve: 2006. január 25. - 18:29:27
huhh azért ez érdekes!!!ora szerint 198 lézer szerint 220????????????????
akkor ha 40el méssz megbüntetnek???mert már 55el mésszzz???
vagy most mivan???
óra szerint 220 lézeres trafi 198
inkább, bár sokallom azt is, viszont még nem padloztam le ezt a kocsit.
vezetni vezettem.az 1.5öset.
gyorsulni nem gyorsul jobban mint az 1.3as 85lovas 16Vswift sedan,nem tudtam vele utol érni.sõt be is fordult elém.viszont 130nál már nem megy jobban asuzuki.cak hát a fölött meg nem lehet menni sehol.
Elküldve: 2006. január 23. - 16:25:50
kérdés: igaz, hogy 160 - at megy 3000/ percnél? akkor nekem totál ideális lenne...
üdv: digtkm
Elküldve: 2006. január 23. - 16:23:02
Járok ott is, csak legalább olyan sûrûn, mint a vezess.hu - n.
A változatosság kedvéért ott is fischer vagyok.
Üdv!
fischer
Elküldve: 2006. január 23. - 13:59:12
diesel autó vásárlása elõtt állok és ezért is érdeklõdöm most ezen az oldalon
Engem egy kis köbcentis diesel érdekelne!
Ezért is gondoltam az 1.5 crdi accentre
egy ismerõsömnek van benzines 1.3 és igazán nem sok jót mondott róla (zörög, fapados, kényelmetlen) de én inkább magamnak hiszek.. ja és az illetõ kb 130 kg.. szóval neki inkább A6 való..
A dieselrõl érdeklõdnék, hogy mennyire megbízható, mennyit fogyaszt.. és hasonló üzemeltetési tapasztalatok érdekelnének, ha valaki tudna segíteni!
Én igazán normálisan használom a kocsit, most egy 17 éves japán kocsim van de mûszakitól mûszakiig nem kell rá költeni szinte csak a kötelezõket... szóval nem hajtom, melegítem stb stb!
Üdv: digitkm
Elküldve: 2006. január 22. - 09:32:36
Elküldve: 2006. január 22. - 07:45:58
A SUV-tesztet viszont tényleg csinálhatná az EuroNCAP is, egyre nagyobb a veszély...
Elküldve: 2006. január 21. - 19:53:02
Sztem emlékszik még mindenki a KIA Carnival tesztjére, amely a tengerentúlon bekerült a best of-ba, nálunk meg kapott két szerény csillagot.
De nem kell még annyira aggódni, õk is át fognak venni a mienkhez hasonló ütközési tesztet a Japánokhoz, és Ausztrálokhoz hasonlóan.
Viszont van oldalütközéses SUV teszjük, igenis ebben jobbak.
Elküldve: 2006. január 21. - 13:49:47
Rendõr barátunk írásának stílusa valóban vitatható, de a tartalmi rész a tapasztalataim szerint valós. Nem vagyok rendõr, de középiskolai osztálytársam az. Az általa más esetben kényszerûen, munkaköri kötelességbõl használt lézeres sebességmérõvel mi is végeztünk különbözõ körülmények között méréseket forgalomtól elzárt útszakaszokon.
A feleségem autója egy 2004 es évjáratú 1,5 - ös Accent. Végsebessége a gyári váltómûvel a vezérlés tiltása elõtti pillanatokban óra szerint 195 - 198 között mozgott, mikor a lézeres mérõ 215 - 220 közötti értékeket mért.
Az eltelt lassan két év alatt 70 000 kilométert futott az autó. Benzinen kívül olajakat, olajszûrõt, levegõszûrõt, elsõ fékbetéteket (a vezetési stílusunk miatt) és egyszer a rendszámtábla világítás egyik izzóját kellett benne cserélni. Számomra megbízhatónak bizonyult az autó.
A cégem által kezelt vegyes márka összetételû flottában hasonlóak a tapasztalatok.
A belsõ sivár, amit számos ember kifogásol. Ha nem tudnak hozzászokni, vagy nem kárpitoztatják, bõröztetik ízlésüknek megfelelõen, akkor ne vegyenek Hyundait.
Az A4 - esrõl nem vagyok jó véleménnyel. márkakereskedõi és flottakezelõi tapasztalatokkal a hátam mögött a szememben már nem él a német autó nimbusza. Drága, zsákbamacska, hogy megbízható szériát fogjon ki az ember és iszonyatos pénzeket emészt föl a javítása, amit a garanciális idõszakban a Porsche Hungária igyekszik az ügyfélre, partnerre hárítani.
Csak, hogy szurkáljam a "nagyautós életérzést": Az 1,9 PD TDI képességeinek túlszárnyalásához egy Accentnek csak egy új, megfelelõ áttételekkel szerelt váltómûre van szüksége... Ha letelik a garanciális idõszak, véglegesen bele is kerül az autónkba és szeretettel várok minden önjelölt "nagyautós A4 - es tulajt" egy versenyre. :-)
Üdv!
fischer
Elküldve: 2006. január 21. - 10:34:20
Közismert, hogy Angliában pedig a Skoda vezeti a vevõelégedettségi listát. Nem tudom, ott a Hyundai hanyadik helyen áll. Nem ismerem az NHTSA követelményeit, de gondolom, nagy eltérés nem lehet az EuroNCAP-hoz képest, márpedig ott is van azért jónéhány ötcsillagos autó.
Én nem mondtam, hogy a Hyundai fostalicska, csak éppen azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem kell isteníteni, de ugyanígy lenézni sem.
Elküldve: 2006. január 21. - 09:46:46
"Az Amerikai Egyesült Államok-béli JD Power Quality Survey fogyasztói elégedettséget és termékminõséget vizsgáló társaság 2004. évi vizsgálatai alapján kategóriájában a Hyundai Sonata bizonyult a legmegbízhatóbb gépkocsinak, míg a Hyundai Santa Fe és a Hyundai Accent saját kategóriáikban egyaránt a második helyet szerezték meg.
Szintén az Amerikai Egyesült Államokban, az 1936-ban alapított "The Consumer Reports" fogyasztóvédelemmel és termékminõséggel foglalkozó magazin (melynek több, mint kétmillió elõfizetõje van) a Hyundai Sonata modellt mint a legmegbízhatóbb autót sorolta be a 2004. évi vizsgálatai alapján. A márkák versenyében a Lexus-szal együtt a Hyundai márka végzett az élen, mindössze 11 meghibásodás / 1.000 autó kiemelkedõen jó megbízhatósági mutatójával.
2005. szeptemberében a német GTÜ mbH (Mûszaki Felügyelet, Stuttgart, Németország) elsõ helyre sorolta a Hyundai Accent modellt a mindössze 2,5 meghibásodás / 100 autó értékkel az elfogadott GTÜ Minõségi Rangsorban. Koreai gépkocsi elõször kapta meg ezt az elismerést.
2005. november 21-én, a Hyundai Sonata és a Hyundai Tucson egyaránt ötcsillagos minõsítést kapott az Amerikai Egyesült Államok Közlekedésbiztonsági Felügyeletétõl (NHTSA: National Highway Traffic Safety Administration) az elvégzett töréstesztek eredményei alapján."
Ez nem elég bizonyíték?