Oldal 1 / 1
Hyundai Avante
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2001. június 29. - 19:48:00
hallot már valamelyikõtök er-rõl a tipusról? Bár,én pont egy ilyen dögöt hajtok,semmit sem tudok róla!Kérlek benneteket,hogyha valaki bármit is tud errõl a Koreai csodáról azt ossza meg velem,mert sajnos elég nagy kakiban vagyok vele!!
Oldal 1 / 1
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2007. február 12. - 11:58:58
Nem is nagyon övezheti nagy érdeklõdés, mert nálunk ezt az autót Lantrának hívják. Nekem is sikerült idetalálnom egy évvel az utolsó hozzászóláshoz képest, és nem az avante miatt, hanem azért mert minden autós fórumra felnézek ahová felrakhatom a klub linkjét, tehát:
Elindult a Hyundai Autó Klub Minden Hunyadis nézzen be hozzánk. :)
Elindult a Hyundai Autó Klub Minden Hunyadis nézzen be hozzánk. :)
Elküldve: 2006. január 22. - 09:04:52
4 és fél év után hogy találtad meg ezt a topicot? :-)) . Mintha nem õvezné idehaza hatalmas érdeklõdés ezt az autót.:-)
Elküldve: 2001. július 05. - 21:59:41
A Lippai-Hajnal Rt hozott be,peckhemre pár darabott az országba,amit úgy árultak mint "Lantra"!! Meg hogy van hozzá alkatrész,meg minden!Én meg jól aknára futottam velük!Hát igy jártam.
Elküldve: 2001. július 04. - 20:15:15
Igen,pontosan õ az!Még a szine is stimmel.Én még egy nyamvadt képet sem találtam róla! hol bukkantál rá? elõre is köszi Sportivo!
Elküldve: 2001. július 02. - 19:45:14
Na,ja!Sajna ugyan ezt mondja minden szerelõ,még a márkaszervizes is!Nem is válalják!Bruhaha!!! De azért köszi!
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1