Nekem van egy 1.3as,de angol szabvány miatt nemtudom a gyári adatokat! Valaki tud segíteni?!
Oldal 1 / 1
Ismeri valaki az MG Rover Austin Maestro autót?
Oldal 1 / 1
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2005. február 08. - 10:16:50
HAli!!!!
Sosben kéne beszélnünk!!!!!
Nekem is van egy maestrom!!! És éppen felújítgatom!!! 1.3 103LE MG!!!
Bp. en lakom!!!
Életem csücske ez az autó!!!
06203612995 a telcsiszámom!!! Ha megkaptad a levelet vagy írj vissz vagy felcsörgetnél!!!
Köszönöm Gábor
Sosben kéne beszélnünk!!!!!
Nekem is van egy maestrom!!! És éppen felújítgatom!!! 1.3 103LE MG!!!
Bp. en lakom!!!
Életem csücske ez az autó!!!
06203612995 a telcsiszámom!!! Ha megkaptad a levelet vagy írj vissz vagy felcsörgetnél!!!
Köszönöm Gábor
Elküldve: 2004. április 05. - 10:27:25
Igen nekem is egy 90-es 1.3-as benzines austin maestro-m van, és az elõzetes ijedtségek után meglepõen tapasztaltam, hogy ez az árához, és a korához képest meglehetõsen jó autó. 4 hónapja vettem és még csak 1000ft-ot kellet ráköltenem ( megheggesztették a kipufogócsövet) Jövõhéten lesz lakatolva, optikai tuningolva. Az Mg azt jelenti, hogy sport változat, de lehet, hogy csak ilyen hûtõrácsot kapott rá az illetõ. Rengeteg alkatrészem van az austin maestro-hoz: belsõ müanyagok, spoilerek, ülések, ajtók, üvegek, baloldali visszapillantó, 5 felni ( nem alu, de az enyimen gyári alu van), biztonsági öv, minden van, ha kell valakinek valami, akkor írjon ide, és hátha tudok segíteni.
Elküldve: 2003. június 16. - 20:48:54
Hali!
Én jártam vagy 2 évet egy Maestroval. Az mondjuk 2 literes dízel volt. Pontosan mi az ami érdekel?
Talán még van is egy két alkatrészem hozzá. Index lámpa meg valami kis apróságok.
Én jártam vagy 2 évet egy Maestroval. Az mondjuk 2 literes dízel volt. Pontosan mi az ami érdekel?
Talán még van is egy két alkatrészem hozzá. Index lámpa meg valami kis apróságok.
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1