Közkivánatra:Saját autóm a Chrysler Voyager
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2002. január 26. - 20:34:20
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2011. június 26. - 09:56:12
Sziasztok !
A Segitségeteke szeretném kérni. Nemrég vettem egy Geo Metro XFI-t és szerintem az elözõ tulajdonos adott neki szemböl de elég érdekessen. A motozháztetõ horpadt és a lámpák sem az eredetiek hanem valami lemez van a müanyag helyén melyben a fényszoró foglalat van. És azon fekszik fel a lámpa ám kétséges, hogy a lámpa azaz fényszoró eredeti lenne. Mellékeltem egy képet az autórol.
Abban bizom, hogy aki látott már eredeti lámpás Geo Metro - t az felsimeri a különbséget.1. kép - Saját autó.
Mint látszik a lökháritónak semmi baja sincsen. Tehát nem tudom, hogy hogy adtak neki szegénynek.
Olvastam, hogy vannak itt olyan tagok aki Kaliforniában élnek és valószinünek tartom, hogy csak õk tudnak nekem segiteni az eredeti lámpa és az autó logo beszerzésében. Mert itthon nem igazán vannak Geo Metro személygépkocsik. Mivel ha valaki hozzájut abban az esetben csak egyben vagy egyáltalán nem adja el, még bontóban sem. Sajnos még eredeti alkatrészt sem lehet hozzá itt magyarországon szerezni. Nem hogy fényszorot.
Sokan kérdezték, hogy miért nem rakok bele eredeti Suzuki fényszorot. De az az igazság, hogy meg szeretném tartani a Geo Metro kialakitást mert aki javittata az rájött, hogy csak a kasztni Suzuki a belsõ alkatrészek nem igazán feleltek meg a magyar Suzuki szabványnak.
Ezért ha netán valaki tudna nekem küldöldröl vagy ne adj isten magyarországrol eredeti Geo Metro elsõ fényszorót szerezni /használt is jó lenne/ müanyag fekete foglalattal együtt 2. kép és 3 kép. Geo Metro logot ami a motorház tetõre kell tenni elõre azt megköszönném.
Elõre is köszönöm, hogy elolvastátok a kérésemet. És a segitségeteket.
Ha kell abban az esetben az autóra fel matricázom a segitséget adó cég vagy személy nevét. Reklámozás céljábol.
Igy kezdésnek 30e forintom van rá amit emelni tudok a termék beszerezhetetlensége miatt. Mellékeltem rola egy képet mert sokan nem tudják, hogy hogy néz ki. Még ajánlatot szeretnék kérni Geo Metro logora is ami a 3 képen látszik.
2. kép - Geo Metro eredeti lámpatest.
3. kép - Geo Metro - logo
Köszönöm a segitséget.
Tisztelettel:
Czene Balázs
Nemzetközi: 00306995437
Magyar: 06306995437
Email: cbalazs01@gmail.com
Elküldve: 2006. március 06. - 19:39:08
Nemet auto parti vagyok, de egy tundernek szeretnem megtalalni a legjobb stratust, lenne vkinek otlete, h. ki a legmegbizhatobb amerikai auto keresekedo? Netalan lenne vkinek egy jo allapotban levo elado chryslere?
Elore is koszonom!!!Tovabbi jo autozast mindenkinek, eljenek a loerok!
Elküldve: 2002. november 18. - 12:33:45
Van egy 95-ös Chrysler Voyager SE benzines, 2,5L autó a birtokomban. Eleinte csak hosszú lejtõn most meg indítás után is kigyullad a "CHECK ENGINE" lámpa. Bár nem mindíg. Azt észrevettem, hogy ha kitekerem a kormányt akkor általában megjelenik. Kicsit most már zavar és nem tudom mit jelent. Van infója valakinek? Egyáltalán honnan lehetne valami könyvet szerezni hozzá? Weben esetleg valami? Köszi elõre is.
Elküldve: 2002. február 14. - 22:26:41
Azért nem tudsz Suzukira rábeszélni, járok inkább ezzel :)))
Elküldve: 2002. február 12. - 00:18:57
Na ja en canadaban vagyok.
Itt is van suzuki swift a neve vagy ez vagy pontiak firefly vagy geo metro
Minden ugyan olyan mint az otthonin ranezesre a muszerfal kicsit mas.
Egybkent nem tudok irni rola semmit mert meg nem csinaltam.
Ja es belerakjak a 3 hengeres motorhoz az automatavaltot.
Ennyi.
Talan meg annyi hogy elmegy 87es oktanszamu benzinnel.
Es van valami uj swift ami sokkal gombolyubb es jobban nez ki.
Azt nem tudom hogy otthon is van e mert nam voltam otthon mar vagy 5 honapja.
Udv
Elküldve: 2002. február 02. - 20:26:46
TE CANADABÓL ÍRSZ?
OTT IS VAN SUZUKI SWIFT VAGY BALENO?
HA VAN, KÉRLEK ÍRJ RÓLUK,ESETLEG KÜLDJ KÉPET!
VAGY ÍRJ A HIBÁIKRÓL!
ELÕRE IS KÖSZI!
(EGY SUZUKI SZERELÕ)
Elküldve: 2002. február 02. - 19:49:00
En canadaban vagyok autoszerelo sok sikert kivanok az autodhoz de egy kalap szart vettel nem tudom mekkora motor van benne de ha 3.1 az szar a 3.8 as is a 3.3 as az elnyuhetetlen viszont az automata valtoban cserelgesd surun az olajat meg a szurot mert 150 ezer km korul szethullik ha nem csereled.
Ezenkivul csesszek meg a rohadek tervezok a v6 os motorukat mert a hatso hengerekben gyertyat cserelni kb 1.5 ora
Ja es nyugodtan jarjal 91 es benzinnel mert itten 87es oktanszamuval megy.
Ja szamithatsz hogy EGR szelep majd elkokszosodik es bejon az engine check lampa akkor eleg ha kitakaritod.
Most enni jutoptt eszembe
Udv adam
Elküldve: 2002. január 28. - 23:01:35
Elküldve: 2002. január 27. - 16:45:12