Lamborghini
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2008. január 27. - 16:59:59
Láttunk pár szép XK-t a környéken, de ez a hátsó lámpa "nem jött át".
Elküldve: 2007. augusztus 10. - 00:10:58
hááát szép auto meg jo auto de szerintem a vezetési élmény egy Gallardo-ban nagyon hasonlo lehet mint az Audi RS8-ban akik nem tudnák, az RS8-ban ugyanaz a motor van mint a Gallardoban hasonlo extrákkal is! ha nekem tellne egy Lamborghini-re akkor nem azt várnám töle mint egy Auditol, hanem egy szinte kezelhetetlen autot mindenféle 4WD nélkül! mert ugye az uj LAmbok ha jol tudom 4WD-sek! ha nem akkor hülye voltam :D
Elküldve: 2006. április 08. - 15:08:53
Számomra a Lambok mindig is a határozott, kocka vonalaik miatt voltak ellenállhatatlanok, ezalatt az olyan gépcsodákat értem mint a Diablo
Elküldve: 2006. április 08. - 09:54:17
Túl lapos. Kb. olyan, mintha egy normál kupét az y tengely mentén összezsugorítottak volna. Emellett aránytalanul nagyok a kerekei, és - bár nagyságrendekkel szebb a Countach-nál vagy a Diablónál - még mindig túl kocka. A 350 GT szerintem szép, bár egy Ferrarival nem veheti fel a versenyt, az kétségtelen. A Miura viszont minden idõk egyik legsikerültebb formaterve.
Elküldve: 2006. április 08. - 09:08:26
Neked ízlésfiamod van ! :-) Nem szép a Murcielago?? Beteg vagy:-) Amit beszúrtál, na az nagyon csúnyácska.