Vezess.hu fórum: Lancia - Vezess.hu fórum

Ugrás a tartalomhoz

• 14 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
  • Belépés

Lancia

#1 Felhasználó nem aktív   v_Greg  - Témaindító hozzászólás

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 13.948

Elküldve: 2003. július 03. - 10:44:48

No Gyerekek akkor próbáljuk meg itt!
0

• 14 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.

Egyéb válaszok erre a témára

#1 Felhasználó nem aktív   SHonGT 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.757

Elküldve: 2008. augusztus 25. - 19:32:03

a lanciás cikkhez,,,jol megtapiztam az eredetieket németbe :)
és volt ritkább is(utso kép)
0

#2 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 05. - 12:58:27

nézd én nem vitatkozom. ha a német auto adta volna meg magat akkor valoszinüleg azt tartanam rossznak. nem céloztam meg csak a fiatot. tul sok rosszat hallani az olaszokrol. erröl nem nyitunk közvélemény kutatást. egyszerüen UTÁLOM az olasz autot. elégedett vagy? ezt akartad hallani nem?! és nem vagyok egyedül ezzel. nem véletlen piacképtelenek. a német sokkal piacképesebb de ezt te valahogy mindig kikerülöd a válaszaidban. nem baj kivánom sose legyen gondod az olasz autddal ha mégis hát ne mond hogy nem szoltam. :))
0

#3 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 04. - 19:14:08

Egy adalék: A Mitsubishi WRC csapata is Magneti Marelli elektronikát alaklmaz, pedig õk is tudnak jókat csinálni! Rossz példány ki lehet fogni bármelyik márkánál! Az olaszok legalább tudnak autót tervezni, egyes német csoda még ideig sem jut!
Különben a megbízhatatlan fiatokba rendszerint a német-osztrák alkatrészek mentek tönkre!
Gesze
0

#4 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 7.483

Elküldve: 2004. március 04. - 17:26:00

Ja én is befejezem és minderrõl hallgatnál a nagy nyilvánosság elõt tuti így csinálnál a hozzászolásodból olvasva.Meg azt nem értem abból is miért általánositasz, hogy ahova te vited az autódat azt máshol is annyi ideig tartot volna amíg kicserélik.Ebbõl nagy hiba konzekvenciákat levoni.És álltalánosítani.
Üdv:@iceman
0

#5 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 04. - 17:22:21

Friend!
Én is türelmes vagyok.
Képzeld nem állt meg egy sem alattam ugyanis megbizható de látszik te fa fejû vagy.
Az üzemanyg pumpáról csak annyit a német csodákba is nem az autógyártó gyártja le hanem beszállítójuk van vagy ezt sem tudtad?
Egy autógyártó nem tehet arról, hogy a beszállító sz@r pumpát ad ami történetesen nem a gyártokat lehet hibáztatni.A bosch tehet arról, hogy sz@r pumpát gyárt amúgy nézd már meg a forma1-ben is a német technika szart sem ér a "nagy" nevû merci bömös elektronika hiba miatt áll ki.Nézd meg a ferrarit ami olasz az elektronikájával (Magnetti Marelli)semmi baj sincs(töb mit 4 éve) ahogy a személyautoknál sincs.Ja és valahol egy fórumban olvastam, hogy kezdik az olaszok a boschal felmondani a szerzõdésüket és Magnetti Marelli gyártmányra cserélikArról pedig nem tehetek, hogy egy rossz példányt fogtál ki ez bármelyik gyártonál vannak ilyen fekete bárányok.Az meg a te kicsinyeségedre val, hogy egy autó után vonód le a konzekvenciádat.
Amúgy lenne egy kérdésem ha német autód csinált volna ilyet azt is szarnak tartanád?Vagy csak más gyártók autóit "tiszteled" meg ezzel a véleményeddel?
0

#6 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 04. - 14:08:42

ja amugy javitok a puntot is ujonnan vettük szoval eddig két uj autohoz volt szerencsenk. pontosabban a punto keresztapame volt de az még mindig a család..
0

#7 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 04. - 14:07:03

@iceman! na jo. én amugy türelmes ember vagyok. családunkban volt fiat punto mégmeg uj. nem is régen ugy 3 éve. fél év után tönkre ment benne az üzemanyag pumpa vagy valami ilyesmi lényeg hogy több mint egy honapot állt az auto mire egy ilyet az olaszokbol sikerült kicsikarni. ezek után te meg senki sem beszéli be nekem hogy nem sz*r a fiat soha többet! használtunk német és japán azutot is. az utobbit most is. a fiatot ahogy minden olasz autot hasznaltan mélyen az ár alatt lehet eladni. a fiat csak hagyjan de az alfa? talalj olyan marhat akinek használtan kell. persze vannak ilyenek de kevesen. szoval a német autot minimalis veszteseggel adtuk el ha alkatresz kelett 24orán belül barmit sz*rér kis pénzér be lehetett szerezni. szoval nekem te ne papolj itt a német autorol baratom mert valoszinüleg alattad még nem alt le olasz kocsi. jopar nemet autot kiprobalt apam de meg egy sem hagyta cserbe pedig mindig hasznaltautot vett! most vett elöször ujat és japánt de olasz francia vagy svéd autorol hallani sem akart ahogy én sem! örülj hogy neked bevalt az olasz kivanom sose legyen vele bajod! de ha mégis akkor majd megérted miröl beszélek...
0

#8 Felhasználó nem aktív   Vonós 

• Tag
  • PipaPipa
  • Hozzászólás: 359

Elküldve: 2004. március 03. - 20:09:26

Hali!" Az olasz kocsikat vagy utálod, vagy szereted." Na én több mint három évig próbáltam az olaszokkal a "szerelmet". Nagyon egyoldalú három év volt. Az elmúlt közel negyedszázad alatt elfogyasztottam jópár autót, de az olaszokon kívül még egy sem állt meg alattam és szerelõre sem költöttem soha annyi pénzt. A megállást pedig sajnos életveszélyesen müvelték. Ez persze valszeg. nem általános, de nekem örökre elvették a kedvem az egyébként nagyon jól autózható, élvezetes taljánoktól. Még valami. 2000-ben váltam meg , nagynehezen, az utolsó olaszomtól. Ekkor még viszonylag müködött a használtautó piac. Már ekkor is nagy "buktával" lehetett búcsút venni tõle. Azóta e téren a helyzet csak romlott! A mai, hihetetlen nagy értékvesztéseken belül a Suzuki és a Fiat valamint konszerntesói viszik a pálmát. Üdv: Vonó ui.: természetesen senkit nem kívánok az olaszokról lebeszélni, lehet, csak én nyúltam így bele.
0

#9 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 19:56:21

Hello Gesze!
Igen az ember hiába probálja elmondani a tapasztalatait nem hiszik el.Valahogy az emberek fejében olasz ellenesség van.Ha valaki a tapasztalatát elmodja ami történetesen a saját tapasztalata nem hiszik el mert "rémtörténeteket" mondanak az olasz autókról azok akik még ahogy irtad is még közelrõl se látak ilyen autokat ami temperamentumosak van lelkük.
De ha persze a német autókról van ilyen történetek akor a fülüket befogják nem akarják elhini, megérteni.
Nem baj a saját tapasztalataim után(egy alfa egy fiat után) én közeledek egy újabb autó történetesen egy olasz autó megvásárása felé ami történetesen vagy Lancia vagy Alfa Romeo lesz.
Mert ezek az autók nem tömegjármûek hanem a müszaki igényeség, életstílus megjelenítõi, megtestesítõi.

0

#10 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 18:29:15

Hagyjad, úgysem fogjál felfogni. Az olasz kocsikat vagy utálod, vagy szereted. Véleményt változtatni ebben a témában nem lehet, hidd el én is próbáltam már bebizonyítani! A legszánalmasabb az, hogy legtöbbjük még nem is ült ilyen autóba, csak hallotta rémtörténeteket, amik különben a mercirõl és a BMW-rõl is vannak! De legalább a természetes kiválasztódás Alfáknál meg van oldva, vásárlórétegnek legalább van IQ szintjük (á'lá BMW:))
Gesze
0

#11 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 17:11:36

Még mindig nem érted meg, hogy nem 3 kell hónapot várni rá.Honnan veszed ez a kapitális örültséget?
Bemész a kötelezõ szervizre és kész ezzel el van intézve.Többször nem kell vele szervizbe menni.
Meg nem tudom milyen hitványságról beszélsz.Ja a német autók azok hitványak de nem ezek.A kategóriájuk legjobb értékarányos autói az olasz kocsik .Na ennyi.
0

#12 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 14:57:34

bocsi OLASZ
0

#13 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 14:57:02

hát elég hitványak az lasz olcsó! autók (Fiat) meg az alfa is csak az nem olcso. meg nem piacképes meg nem értéktartó. a német nem tul draga de nem kell ra 3honapot varni. marmint az alkatreszekre.
0

#14 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2004. március 03. - 14:16:22

A Talbot francia autó volt. :-)
0

#15 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 13:38:34

Hát nem tudom mirõl beszélsz nem egy olasz autoó volt nálam és egyikel sincs semmi baj és nem egy régi talbotról van szó.Ezeknek a márkáknak kiterjedt szerviz hálózata van.A kötelezõ szervizeken kivûl nincs semmi baj velük.Sokkal drágábbak a német csodák alkatrészei.
Na ezzel +cáfoltam az állításodat.
0

#16 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 13:37:40

Hát nem tudom mirõl beszélsz nem egy olasz autovó volt nálam és egyikel sincs semmi baj és nem egy régi talbotról van szó.Ezeknek a márkának kiterjedt szerviz hálózata van.A kötelezõ szervizeken kivûl nincs semmi baj velük.Sokkal drágábbak a német csodák alkatrészei.
Na ezzel +cáfoltam az állításodat.
0

#17 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. március 03. - 13:20:42

nem igen merném az emlitett modelleket megvenni mert ha vmi gond van ajaj... az isten pénze nem elég jaj... soha nem MERNÉK olasz francia meg svéd autót megvenni. nem utálom szo sincs ilyenröl de mikor költeni kell rá vagy alkatrész kell álljak 3honapig? isten legyen aki megment tölük...
0

#18 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. február 23. - 22:03:05

Hát igen ami igaz az igaz nagyon szép a thesis csak nálunk német autóimádat van ez van.De az új Y is nagyon szép.
0

#19 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. február 23. - 18:32:15

Hát én olyan szép vékony lámpákat sajnos nem látok minden kocsin! Nézd meg a kategóriát: E merci, A6, 607,GS, ezeknél mind feltünõbb, bár jóval szebb is!
Jó az új 5-ös és az S-type se semmi, ezek is elég feltünõek, de a Thesis erre is rátesz egy lapáttal. Talán a VelSatis feltünöbb nála, csak az a különbség, hogy szegény a csúnyasága miatt.
Az igaz, hogy nem a presztizsével lóg ki a sorból, az olasz kocsikat Mo-on számomra érthetetlen okokból lehúzzák.
Gesze
0

#20 Felhasználó nem aktív   v_iceman 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. február 19. - 18:51:28

Hello!
Nem annyira, inkább retro hatású az eleje a hátulja pedig igazán mai.
Fenntartom a véleményemet hogy nem feltûnõek.
0

Topik megosztása:

• 14 Oldal +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó