Miért tabu a merci-tuning?
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2002. március 22. - 09:16:28
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2007. december 02. - 14:59:28
Elküldve: 2003. november 29. - 12:11:11
Elküldve: 2003. november 25. - 20:31:21
Most olvasom amit elõttem írtál , s érdeklõdve olvastam s azt kérdezném meg tõled , ha eseteleg tudod , mert én bizony nem s nem szeretnék pénzt feleslegesen kidobni , a directszûrõ na meg sportgyertya érnek valamit? Biztosan te is olvastad azt a tesztet ahol egy suszukiba tettek ilyen kütyüket s nem változott semmi a teljesítményén de itt is mondjuk eléggé értelmesek voltak a tesztelõk mert a legtöbb potenciális vásárló az ezres suzukit fogja spotgyertyával erõssíteni. A másik ez a benzin kérdés , már komolyan idegesít mikor olvasom s egyszerüen nemtom eldönteni , hogy mi igaz. Volt olyan tesz ahol a sima Mol 95 megverte a Shell V powert meg mindent aztán két hónappal késõbb meg ugyanaz az újság arról írt egy kétoldalas beszámolót , hogy milyen sokat ér ha Shell V powert tankolsz , ott is volt az autókon minden benzinnel fékpad mérés csunya FSi beégéssel.
Csõ!
Elküldve: 2003. november 13. - 18:51:46
Elküldve: 2003. október 15. - 22:31:05
Elküldve: 2003. augusztus 28. - 14:01:15
Sehogy. Rengeteg kárpitelem, mûanyag idom, sõt a komplett mûszerfal is más színû a gyárilag bézs Merciknél. Hányás, ha csak az üléskárpitot cseréled. Én tuti nem eröltetném...
Elküldve: 2002. április 02. - 09:27:19
Az én egyik mercim így nézett ki:
Elküldve: 2002. március 31. - 14:52:04
A Te autód, csajod?
Van másik képed is az autóról?
Elküldve: 2002. március 31. - 14:45:06
Ha tabunak nem is tabu csak v.mivel ritkább mint az E36-os legalábbis szerintem.
Egyébként remélem az én gépem is ezt fogja erõsíteni. Ebben Ti is segíthetnétek nekem.
W124 E200 fekete. Most kezdem a munkálatokat mégpedig a belsõvel. Adjatok infot hogy tudnám a fekete belsõt igényesen és "olcsón" világossá (pl.: bézs) színûvé varázsolni.
Köszi.
Címem: dondiegoka@freemail.hu
Elküldve: 2002. március 26. - 19:42:22
Szerintem nem tabu, rengeteg Mercedes tuning ceg letezik.Egy ideig en is azt hittem, hogy nem igy van, de mar rajottem, ugyanugy lehet tuningolni oket.
Nemetorszagban minden evben megjelenik a BMW,Porsche,Mercedes tuning katalogus( tobb 100 oldal) amiben csak ezeknek a markaknak a tunincegei illetve annak termekei vannak.Ugyanilyen osszesites/katalogus letezik VW,Audi "kivitelben" is.
udv. Rob
Elküldve: 2002. március 26. - 17:53:11
Imho ez hasonlo dolog mintha azt kerdezned (kis tulzassal) hogy egy Bentley-t vagy egy Rollys-t miert nem tuningolnak? Mert ezek az autok ugy szepek es jok ahogy vannak, nem erdemes es nem is stilszeru megbolonditani oket. Olyasmi ez mintha mondjuk egy szmokingos, oldschool-elegans arisztokratat probalnal modern-sportos oltonybe oltoztetni, design-nyakkendovel es managger-zseletuske frizuraval, cool napszemuveggel. Belathatod hogy az eredmeny erdekes, de korantsem szep vagy stilusos.