Vezess.hu fórum: Petrol/Turbo Booster - Vezess.hu fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
  • Belépés

Petrol/Turbo Booster

#1 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó  - Témaindító hozzászólás

• Új Tag
  • Pipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2006. december 15. - 00:57:39

Nemtudom mennyire ismert ez a cucc. Aki még nem hallott róla, ez egy mágneses gyûrû, amit az üzemanyag vezetékre kell felszerelni, és állítólag csökkenti a fogyasztást.
Bevallom õszintén, hogy én vettem egyet, mert bár nem igazán hiszek benne, de nem drága, és sose lehet tudni.
Szóval az érdekelne, hogy ki mit tud/hallott róla, esetleg használja-e valaki, és ha igen, akkor milyen eredménnyel?
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.

Egyéb válaszok erre a témára

#1 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2010. augusztus 02. - 16:55:38

1.6 Focusban nyomaték növekedést egy fogyasztáscsökkentõ gyûrûtõl? Szerintem szimplán beleképzeled.Nem sértõ szándékból írom, ez létezõ jelenség, az ember beleképzel dolgokat ilyenkor ,velem is volt már asonló, de ha reálisa belegondolsz nincs semmi alapja.A fogyasztáscsökkentéssel kapcsolatban nem mondok semmit, de nyomatéknövekedést biztos nem érzel tõle.De aranyos hozzászólás volt egyébként.
0

#2 Felhasználó nem aktív   gergõ.79 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2010. augusztus 02. - 16:45:21

Nálam viszont tényleg jó az elsõ teszt alapján. Kb. 0,5 L-el vette vissza a fogyasztás országúti módban. Majd még városban és vegyesen is számolok. Pozitívum, hogy egyenletesebben és finomabban jár a motor és némi nyomaték növekedést is érezni lehet. Ja 1.6-os Ford Focusom van.
0

#3 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2007. január 16. - 14:49:19

Most így egy hónap használat után azt mondhatom, semmi változás fogyasztásban, bár ezt csak a számítógép adatai szerint mondom, "manuálisan" még nem számoltam utána, de lassan már aztis elvégzem :)
Ennek már csak azért is lehet jelentõssége, mert a felhelyezés utáni elsõ tankolásnál egy nagyon érdekes dolog történt. Az átlagfogyasztás számláló elindulástól kezdve elkezdett folyamatosan felfele kúszni, és a következõ állomásig olyan 30 l/100km értékig jutott (elképzelhetetlen egy kis 1.3-as benzinestõl). Nemtudom hogy ez a mágnes miatt volt-e, hasonlót azóta nem tapasztaltam, de azt mondom mégiscsak érdemes lesz utánaszámolni, hogy jól mér-e a gép.
0

#4 Felhasználó nem aktív   sysspo 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 6.144

Elküldve: 2006. december 17. - 18:23:39

Így van. Az ADAC különben laborkörülmények között vizsgált.Megnézték prémium dízeleket is. Azokat az Auto Zeitung. Fogyasztáscsökkenés az Aral terméknél volt tapasztalható, mégpedig 2%-os.
0

#5 Felhasználó nem aktív   benaflek 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 19.816

Elküldve: 2006. december 17. - 18:21:28

Köszönjük doktor úr!:)
0

#6 Felhasználó nem aktív   apaarpi 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 27.027

Elküldve: 2006. december 17. - 18:18:58

Ha bármiféle fogyasztáscsökkenést ér el vele a felhasználó, az egy dolognak köszönhetõ:
felszerelés után tudat alatt akarja, hogy csökkenjen a fogyasztás, ezért szinte önkéntelenül úgy vezet, hogy némi fogyasztáscsökkenést elér.
0

#7 Felhasználó nem aktív   sysspo 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 6.144

Elküldve: 2006. december 17. - 14:04:01

Az ADAC többek közt ezt is tesztelte egy pár társával egyetemben. A hatás abszolut nulla.
0

#8 Felhasználó nem aktív   Argos 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 1

Elküldve: 2006. december 17. - 13:49:09

Én még nem vásároltam ilyen mágneses micsodát, de erõsen kételkedve olvasom a leírását. Ha megtisztelnél vele, hogy a tapasztalataidat megosztod velem, igen hálás lennék, mert jó pap is holtáig tanul, meg azon túl is. Elõre köszönöm. A bbsk@t-online.hu mailcímen vagyok elérhetõ. Üdv. Argos
0

#9 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. december 15. - 09:10:47

Nekem egy Ecotec nevû "csodakütyüvel" van tapasztalatom. Bár mindenhol azt írják, hogy milyen jó, nem ér semmit....
0

#10 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2006. december 15. - 09:06:48

Nem használom, amennyit hallottam róla, a legtöbben azt mondták, kamu.

Az egyetlen valódi bizonyíték egy független, objektív fogyasztási teszt lenne, laboratóriumi körülmények közt.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó