Vezess.hu fórum: ROVER-rõl infot pls. - Vezess.hu fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
  • Belépés

ROVER-rõl infot pls.

#1 Felhasználó nem aktív   v_Greg  - Témaindító hozzászólás

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 13.948

Elküldve: 2002. május 16. - 13:18:33

hi,

Nézegetek erõsen egy 620as '99es rovert .. de igazabol nincs olyan ismerõsöm aki tudna bármit is mondani a márkáról (szervizelésérõl, típushibáiról, stb..)

Szeretnék begyûjteni minnel több infót mielött bevállalnám, ezét ha vkinek volt vagy van roverekkel kapcsolatos tapasztalata, s van kedve megosztani, akkor azt nagyon köszönöm.

Zecc
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.

Egyéb válaszok erre a témára

#1 Felhasználó nem aktív   FoxMulder 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2006. április 09. - 18:04:20

Pontosítanék: minimum 1998-as üzembehelyezésû :)

Azért is vagyok gondban, mert sokan azt mondják, hogy ha valami elromlik a roveren akkor még csavart is alig fogok tudni kapni hozzá.

Nem szeretném, hogy az ilyenfajta kijelentések elbizonytalanítsanak. Tehát milyen lehetõségeim és buktatóim lehetnek, ha megvennék egy 98-as Rover 214-est például?
0

#2 Felhasználó nem aktív   FoxMulder 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 3

Elküldve: 2006. április 09. - 18:01:13

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Eléggé laikus vagyok még autók terén és most láttam elérkezetnek az idõt, hogy vegyek egy kocsit.

Természetesen ilyenkor több dolog dominál. Vannak anyagi korlátok is, vannak márkák, amik szimpatikusak.
Nos nekem 2 ilyen márka van, ami közelebb áll a szívemhez. Az egyik a Rover, a másik a Mazda. Mint fentebb írtam elsõ autóm lévén nem szeretnék új autót venni. Ezért használt autókban gondolkodom. További szempontjaim a vásárlásnál, hogy ne legyen öreg (maximum '98-as üzembehelyezésû), és lehetõleg 1 millió forint alatt szeretném az elsõ autómat megvásárolni és 1-2 évig azt használni.

Nos, hogy belevágjak a közepébe nekem nagyon tetszik a Rover 214-es és a Mazda 323 F-es.
Szeretnék tanácsokat, javaslatokat kérni arról, hogy melyiket lenne érdemesebb választanom. Hallottam már negatívumokat a Rover-rel kapcsolatban, hogy drágák a csere alkatrészek, sokat kell rá várni, ráadásul megszûnt a Rover gyár is.

Egyszóval olyanok segítségét kérem, akik nem márkaelfogultak, hanem értékes és használható tanácsokat tudnak nekem adni. Elõre is köszönöm!

0

#3 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. május 31. - 09:54:50

Köszönöm a hasznos infót, majd még alszok rá egyet (csak az automata váltó miatt)
Üdv.
0

#4 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2003. május 29. - 16:06:07

Szia ztubak! Nagyon kellemes autó, én a manuális változatot használtam hosszasan. Kényelmes, nem túl nagy ugyan belül, de 180 cm-es vezető mögött remekül el lehet férni. A csomagtartó óriási, nagyon jól pakolható. A motor pörgős, klímával, forszírozott, vagy városi tempóval is bőven 10 l. alatt tarható. Az automata nem biztos. És hát van valami megmagyarázhatatlan hangulata. A motor a K szériás Rover motor, semmi köze a Hondához. A műszerfal, a kapcsolók, a hátsó futómő Honda eredetűek, tudod a soha el nem romló fajtából. Nagyon igényes a motor felfüggesztés (folyadékos), a vibráció szinte 0, a motornak meg pokoli jó hangja van, ha pörgeted. Gyenge pontja a motornak a szívósor tömítés, néhány ezer forintos tétel, érdemes rögtön kicseréltetni, mert komoly galibát okozhat. Óriási előnye az autónak, hogy egyáltalán nem lopják. Ha jó bőrben van a kocsi, vedd meg nyugodtan, mögöttem kb. 150.000 Roverrel megtett km. van. Imádtam!
Holiday
0

#5 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. május 23. - 10:32:10

Srácok! Tudtok nekem valamit mondani a Rover 416si automata-ról? Minden mellette és ellene szóló érv érdekel! 98-as évjáratú a kocsi amit kinéztem (60e km), és nem találok róla semmit! Ezt a tipust a Hondával készítették még? A motorja Honda fejlesztés? ...
0

#6 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. június 09. - 18:48:22

Szia Zecc!
Azonnal vedd meg!
Istenkirály autó!!!!!!

Üdv.:SAABi
0

#7 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2002. június 02. - 09:30:04

Szia Zecc!
Hosszú ideje nem jártam a fórumon, most olvastam a topicodat. Nekem van néhány év Roveres tapasztalatom. Ha gyors választ akarok adni, azt mondom, ne gondolkozz, vedd meg, bár nem tudom, hogy 620, 623, 620ti, vagy 620SDi-rõl van szó. Nagy, kényelmes, megbízható és mindenek elõtt szép autó. A 200 LE-s turbóknál azért érdemes odafigyelni a motor állapotára, de elsõ sorban a karosszériára. Az a kocsi 200-ról még nagyon komolyan gyorsul, sok olyan van, amit össze-vissza törtek már. Amúgy viszont nem lehet vele bajod. Én 2,5 év alatt kb. 150.000 km-t autóztam Roverrel, gond nélkül. Ha szereted az egyedi autókat, ha nem bosszant, hogy megbámulják, akkor ne késlekedj. Nem fogod megbánni.
Üdv:
Holiday
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó