Vezess.hu fórum: RTL-é a forma1! - Vezess.hu fórum

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
  • Belépés

RTL-é a forma1!

#1 Felhasználó nem aktív   v_Greg  - Témaindító hozzászólás

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Felhasználók
  • Hozzászólás: 13.948

Elküldve: 2001. szeptember 18. - 20:03:13

Kiváncsi lennék a véleménytekre, szerintetek milyen lesz a közvetítés, ha az rtl fogja készíteni. Véleményem szerint nem szerencsés a választás, hiszen a nézzük meg, hogy az rtl, milyen sportmûsorokat csinál, s milyen autósmûsorokat. Gondolom, mindenki látta már legalább egyszer az "újkori" autómániát. Ezek nem tesztelni akarják az autókat, hanem eladni, egy pohár sör kíséretével. Én nagyon szeretem a forma1-et, s szerettem, ahogy eddig közvetítette az MTV1. Õszintén sajnálom, hogy meg fog változni....
0

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.

Egyéb válaszok erre a témára

#1 Felhasználó nem aktív   bence.noll 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 11

Elküldve: 2010. április 16. - 08:26:16

ezt a topicot mostanában senki sem nézi?:)
0

#2 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. április 20. - 20:53:53

Sziasztok!
Azért annyira nem szörnyû, mint amilyenre számítottam.A brazil nagydíjat nem láttam, addig tudom milyen volt.
Amitõl ki vagyok borulva az a Baumgartner Zsolt.A gyerek-ööö-hülye-öööö-is-öööö-meg-ööö-beszélni-ööö-sem-ööö-tud.Bármit megkérdeznek tõle, arra csak baromságokat mond.Egyébként meg több a dumájában az öööö mint az értelem.Ami még nagyon idegesítõ az az, hogy idõközben elkapcsolnak a stúdióba, ahol megint a Zsoltikát hallgathatom!!!!!
Amúgy jobban örültem amíg az m1 közvetítette...

Üdv.:SAABi
0

#3 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa
  • Hozzászólás: 0

Elküldve: 2002. április 15. - 07:49:21

Látta valaki azt a szemetet, amit az RTL-Klub Forma-1-es közvetítés címén rendezett a hétvégén.

Juni György és kis állatkája akkora baromságokat mondott, amit még Palik sem fénykorában!!!!

A Palik sem kutya, de legalább sisakról felismeri a pilótákat. Ezek meg még csapaton kívül is keverik õket. Jöjjön vissza a Palik!!!
0

#4 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2001. szeptember 23. - 14:41:29

You're right! A Frankl Andrásra gondoltam.

Mindenki megnyugodhat, mert most olvastam, hogy a magyar médiatörvény miatt az RTL-en sem lesz reklám a futamok alatt. A kommentátorokat viszont még nem kívánták megnevezni, de azt elmondták, hogy számos tehetséges arc van az RTL-nél, és ki akarják próbálni õket (is?).
0

#5 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2001. szeptember 22. - 00:50:28

A harmadikat Frankl Andrásnak hívják asszem, de lehet, hogy õ csak a szinkrontolmács a versenyzõi interjúk alatt. (Ha tévedtem akkor bocsesz!)
Szerintem is a Dávid-Palik összeállítás volt a legjobb. Én spec. a Knézy alatt az ORF1-en néztem a versenyt, és ha az RTL-KLUB-on telereklámozzák a futamot, akkor ezután is ott nézem.
0

#6 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2001. szeptember 21. - 21:05:32

Véleményem szerint a legjobb párosítás eddig a Palik-Dávid Sánodr duó volt (néha kiegészülve a harmadikkal, akinek most nem jut eszembe a neve). A Dávid Sándor a legjobb tudásban és tapasztalatban, de ha egyedül közvetít, akkor idõnként hátba kell vágni, nehogy elaludjon. A Palikkal tök jól kiegészítették egymást, õ halál nyugodt, a Palik meg üvölt mint állat.

A Knézy valóságos rémálom volt. Amíg õ nyomta az ipart, leszoktam a F1 nézésrõl.
0

#7 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2001. szeptember 21. - 21:01:38

Köszönöm a hozzászólásokat, látom egy véleményen vagyunk.:-) Nekem annyira nincsenek rossz véleményem a kommentátorokról, mert barátokkal szoktam nézni, s röhögünk egy jót, amikor valami baromságot mondanak. (azaz végigröhögjük az egészet:-)))) A Balatonon egy strandon kényszerültem arra, hogy a német rtl közvetítésében láthattam a futamot, s meglepõdtem, amikor benyomták a reklámokat, ezért ijedtem meg, hogy a magyar rtl fogja csinálni. Azért megjegyezném, hogy a német rtl-en a beharangozó mûsor nagyon színvonalas, de az rtl klub-tól nem várhatok el egy "ekkora költséggel" járó bevezetõt. Akkor fogom széttörni a tv-met, amikor futam közben valamilyen gyenge brazil szappanoperát fognak majd a figyelmembe ajánlani...
Bartan
0

#8 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2001. szeptember 21. - 17:51:36

Szerintem a Palik sem közvetít jobban mint a Mezei csak az összehordott baromságokat olyan átéléssel és szinvonalon csinálja, hogy külön mûsorszámkét a futam alatt hallgatva szórakoztató. A hatása kb ugyanaz, mint a bumerángban bejátszott Palik mixek.
Vagy egy jó szinkron egy közepes filmhez.
0

#9 Felhasználó nem aktív   Törölt felhasználó 

• Új Tag
  • Pipa

Elküldve: 2001. szeptember 19. - 10:58:43

Amikor tavaly arról volt szó, hogy a TV2 szerzi meg az F1 közvetítést, a Palikot akarták felkérni kommentátornak. Most az RTL szándékait nem ismerem, de egy rossz kommentátor el tudja baszni az egész futamot.

Persze a Palikot lehet utálni, de most, hogy az MTV-bõl kibaszták, a szerencsétlen Mezei annyi állatságot hordott össze egyedül, hogy valószínû nem fogom nézni a hátralévõ két futamot.

Ami a reklámokat illeti, a német RTL-en a futamot mindig a legizgalamsabb pillanatban reklám szakítja meg. Valószínû, hogy a magyar RTL-en is ez lesz a helyzet. De reménykedni lehet.
0

#10 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2001. szeptember 19. - 10:31:26

Szerintem ha a reklám miatt teszed, akkor pont mellé fogsz fogni, ugyanis én az RTL-en szoktam nézni, de - mily véletlen - ott is a sörreklámok között lenyomatnak egy kis Forma1-et. Na persze legalább ismétlésben beadják és a kommentátorok nem mondanak égbekiáltó állatságokat, mint nálunk a sportriporterek.
0

#11 Felhasználó nem aktív   Xtrem 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa
  • Hozzászólás: 1.259

Elküldve: 2001. szeptember 18. - 21:06:34

Hát azt hiszem én majd a német csatornán fogom nézni ezentúl a forma1-et.Rég nem néztem már autómániaát,de remélem a forma1 kommentátora nem az a szöszi lesz. :)
0

#12 Felhasználó nem aktív   v_Greg 

• Törzstag
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2001. szeptember 18. - 20:58:24

Teljesen egyetértek veled. A sör reklám folyamot fogják megszakítani egy-egy F1 kör bemutatásával. Mondjuk azóta nem iszom Borsodit amióta egyszer egy KOKO mecs egyik menetébôl lecsíptek 5-10 mp-et. Az a mecs sem tartott sokáig. Vártam rá a sok pofázás közben több órát és erre a barmok elvették egy részét. A F1-ben szintén gyorsan történnek a dolgok, a felérôl le fogunk maradni. Mondjuk csak egyszer fog ilyen elôfordulni és felvételrôl fogom nézni a F1-et és simán átpörgetem a reklámokat.
0

Topik megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó