Seat Leon valto
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2003. június 19. - 18:16:24
Mennyire kell nehezen jarni egy seat valtojanak? Azt mondjak olyan VW-esen
nehezkesen? 1-es neha csak dupla kuplung, 2-es olyan mint ha nem venne be, de
megis bent van, 3-as neha nem megy be csak 2.ik probalkozasra(elsore csak
felig megy, meg erovel sem lehet berakni, masodikra bemegy...) Ja 870 km van
benne...
Nektek is ilyen? Vagy csak nekem fura a nissan utan???
Summer
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2006. március 29. - 12:24:50
Opelemen, ami új - és általában az opelváltók nem híresek - de tökéletesen müködik a váltó.
Elküldve: 2005. december 14. - 22:07:15
Elküldve: 2005. december 14. - 21:45:01
Elküldve: 2005. december 14. - 20:41:27
Elküldve: 2003. július 07. - 08:27:46
Egyébként a Leonnal semmi gáz, legalábbis az enyémmel nincs gond. Pont most lesz 1 éves. 1.6 16V 'SPIRIT'. Az autó egész jól megy, a fogyasztása 7-8.5 között mozog. Kívül, belül igényesen van összerakva, de a váltója kezdetben tényleg nehezen volt kapcsolható, de már semmi gond vele. Nagyon kényelmesek a sportülései, megfelelõen szól a rádió. Az indexen van Leonos fórum, ott többen írtak nem is kevés problémáról, de nekem semmi nem volt még a géppel. Illetve 1, a duda tönkre ment, de ugye a garancia. Én nagyon szeretem.
Zsolt
Elküldve: 2003. július 04. - 08:50:58
Egy biztos, nem tucatauto, mint az Opel Astra!!!!
Nekem bajon es alig varom, hogy jojjon az uj!!
Elküldve: 2003. július 03. - 18:15:48
Tulajdonképpen igaza/igazad van, hiszen kevés olyan õrült van aki Leon Cupra R-t vesz potom 9230000.- - ért, vagy esetleg Sport R-t 5938000.- - ért, meg még van egypár cupra leon ár, a lényeg, hogy pont azért érdekelne milyen. Esteleg van e gond vele, vagy nincs. Az elõzõ hozzászólások eléggé lehúzták a leon-t, lehet, hogy a cupra komolyabb. Fene tudja!!! Elbizonytalanodtam a leonnal kapcsolatban.
Elküldve: 2003. július 03. - 09:28:14
Gondolom nem sok ember vesz Leon Cupra R-t majd 10 millióért.
Elküldve: 2003. július 02. - 19:30:49
Most nyomtam bele meg 1500 kmert.... Mar meglepoen jonak tunik a valto... Egyebkent tenyleg szegyen hogy egy ilyen arkategorias autoval gondok vannak... Nesze neked Vw image... Ha nem lettem volna kenyszerhelyzetben en sem vettem volna meg... En maximalisan Nissan parti vagyok.... Csak anyagilag beszivtem egy kicsit igy el kellett adnom a fel eves primerat...... :-((((
Ja most pl megevett 0.5 l olajat a horvatorszagi kirandulasom alatt.... Szerviz: o termeszetes az elso 5000km-en... Tegyen beles Shell 10W40-et..... Bazzeee eddig egyik kocsim sem evett olajat.... Meg a 14 eves lancia prismam sem....
:-(((
Summer
Elküldve: 2003. június 26. - 19:26:08
Na halihó!!!
Elküldve: 2003. június 26. - 10:02:36
Ebben benne kell, hogy legyen a sofor kuplung hasznalati "tudasa" is.
Nem hiszem el, hogy egy uj kocsinal "csak" ugy elszall a cucc.
De ezeket olvasva egyre jobban aggodom, hogy rosszul valasztottam, bar meg semmi jelet nem adta a kis Leonom, hogy valami rendellenes lenne benne.
Majd meglatjuk. Mindenesetre en szeretem.
Elküldve: 2003. június 25. - 17:29:15
Üdv.kzs111
Elküldve: 2003. június 24. - 07:54:20
Üdv: Holiday
Elküldve: 2003. június 23. - 16:40:28
Nekem korábban Cordobám volt és bár a váltójával nem volt gond azért olykor-olykor megfordultam a PoHu szervízben mert akadtak kisebb hibák. Abszolút csak megerõsíteni tudom amit tapasztaltál, sajnos! A Porsche Hungáriánál csak addig vagy KEDVES ügyfél míg ki kell énekelni a zsebedbõl 3-4, esetleg mégtöbb millát. Ha valami gond van a géppel és be mersz menni a szervízbe, úgy beszélnek az emberrel mintha az orrukból fújtak volna ki!! Nagyon felháborító! Annál is inkább mert õk élnek belõlünk, ha történetesen a VW-k soha nem hibásodnának meg be is csukhatnák a boltot... A szalon már szép, csillog-villog úgy mint nyugaton, de a szervíz még sokat tanulhat nyugati társaitól, legfõképpen tiszteletet, mert ha így bánnak az emberrel legközelebb nem náluk javíttatja a kocsit. Arról már nem is beszélve, hogy ha idõvel cserére kerül sor, az új gépet sem náluk veszi meg. Nyugaton úgy tartják, ha valaki betér a szalonba NÉZELÕDNI avval is kedvesen kell bánni, mert nézelõdõbõl lesz a vásárló és az elégedett vásárló visszajár ha gondja van és ha akkor is csupa jót tapasztal akkor kocsi csere esetén már nem is gondol más kereskedõre! Mert ott már hagyománya van pl. a márkahûségnek is, de ez már egy másik tészta...
Hogy a témához is hozzászóljak:én is durvának tartom, hogy négy millás autónak ennyire szarul mûködjön a váltója, még akkor is ha ez a szerelõknek nem tetszik. Igaz hogy olyan puha soha nem lesz mint a Japán kocsiké, de ennyire durva se lehet(ne). A Cordoba váltója sem volt ilyen, most Fabia-m van, igaz "csak" három millás, de ebben is könnyen és pontosan kezelhetõ.
Azért sok vidám és balesetmentes kilómétert kívánok Neked a Leon-nal!
Üdv:Boy
Elküldve: 2003. június 23. - 11:26:54
Azt tudom javasoni, hogy menj legalabb 30 kilcsit ugy a varosban, hogy sokat kapcsolgatsz. Nekem bejott, azota kiraly!!!
De sajnos meg kell mondanom, hogy a volt 22 eves Nissanomnak jobb volt a valtoja.
Elküldve: 2003. június 22. - 17:33:20
Egyebkent a majdnem 4 millaert durva, hogy ilyen.... Meg visszasirom a Primerat.... Annak olyan finom volt....
Summer
Elküldve: 2003. június 20. - 08:39:33
Elküldve: 2003. június 20. - 08:09:33
Kb. 7000 km után nem lesz vele semmi bajod. Nekem is ilyen volt. 1,2,3 dettó, a hátramenet néha csak haramadikra sikerült. Most 7600km van benne és megszûntek a gondok. Be kell kopnia.