Smart
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2009. október 28. - 16:24:49
Elküldve: 2008. szeptember 04. - 07:02:42
...hányszor leírtuk már itt néhányan, hogy a vásárlást motiváló tényezõk száma szinte elképzelhetetlenül sok. Mégis vannak emberek, akik úgy gondolják, õk tudják, miért vesz valaki azt, amit, és minek, mi az értelme, ha egyáltalán van neki?
Magyarországon kiemelkedõen magas az egy fõre esõ "okos emberek" száma.
Elküldve: 2008. szeptember 04. - 03:49:30
Elküldve: 2007. június 18. - 00:19:08
Elküldve: 2007. május 28. - 11:32:30
Ha megnézed, azonnal tudni fogod, hogy mirõl beszélek.
Ott a "tárgy" nem Smart Roadster, hanem Porsche 944. Ja, és a történet 1989-90-ben játszódik.
:)
Elküldve: 2007. május 27. - 21:00:35
Ja, a fõnökeid? Úgy érthetõ.
Nagyapám, na hát az is egy lakókocsi-fan, de most eladó, szenvedek a képkészítéssel, na és próbálom intézni a kereskedésbe vitelét. Nem rossz dolog, de nincs hely tárolni mostmár, és fölösleges is.
Nagynénémék is görögbe mennek, Thaszoszba. Jó nekik, de Én nem irigylem Õket. Én szeretek Magyarországon lenni! Megszoktam. A f&@szom kivolt már az utolsó napokban Olaszországban, az olasz keresztapámnál, akinek hotelje is volt, így fizetnünk sem kellett...De hiányoltam az itthoni helyket, autókat, közlekedést (még ha szar is, Én hozzászoktam), a netet, úgyhogy nekem 2 hét egy helyen nem sok: itthon:-)) Ja és Budaörsön! Ott nagyon szeretek lenni, kár h ott most nem lakik senkim...
Elküldve: 2007. május 27. - 20:13:55
a linken elég szépképek vannak meg minden info..aug 15 görög ünnep,tehát aznap nem kell odamenni mert fullon a sziget és nem mehetsz be rá a hidon..ha birnék képet beszurni.....
kedvcsinálonak hozzáteszem h aug 3tol aug 21ig fizettünk fejenkét 50ezret összesen a szállásért.ami kulturélt volt meg tiszta.igaz 2005be,3percrelaktunk a viztöl..nagyon jo kis hely ez a lefkada.
a magyarokrol csak annyit tudnak h feketemunkások,meg gulasch.:)
Elküldve: 2007. május 27. - 20:00:23
szülei meg jo arcok...és egyben a fönökeim.
amugy leretségizett srác és most kapott még 2 hét horvátországi hajozást..van ilyen...én meg 1 hét lakokocsizást kaptam a subarus haveromtol valahol horváthba..nekem jo lessz ez is.még csak áttutazoba voltm ott mikor mentem görögbe..nemszeretem a magyar turistákkal tömöt helyeket..inkább ne értse senki mit pofázok,,fizetni meg mindehol pénzel kell..görögbe lefkadát ajánlom mindenkinek,corfu alatt van félsziget,nagyonszép és 2 honapot voltam.és visszamennék idén is ha ugy alakul.nem tul bonyolutlt megtanulni az alapdolgokat görögül.olcso.szép.stb...
Elküldve: 2007. május 27. - 18:41:19
Jó gazdagok lehetnek a szülei...
Elküldve: 2007. május 27. - 17:41:19
ez meglepöen jol ment,normális hangja volt.kicsit jobban váltott az elektronika.