Oldal 1 / 1
Túraautó-világbajnokság
Oldal 1 / 1
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2012. május 08. - 10:12:16
Szép volt Norbitól a WTCC győzelem hazai pályán!
Büszkék lehetünk rá és a Zengő Teamre!
Büszkék lehetünk rá és a Zengő Teamre!
Elküldve: 2012. május 03. - 22:23:54
Remélem sokan ki tudnak látogatni a futamra,
sajnos nekem nem lesz rá lehetőségem pedig szívesen megnézném élőben a srácokat. Tv-ben tuti nézni fogom.
Talán szerencsésebbek lesznek mint az előző hétvégéken.
sajnos nekem nem lesz rá lehetőségem pedig szívesen megnézném élőben a srácokat. Tv-ben tuti nézni fogom.
Talán szerencsésebbek lesznek mint az előző hétvégéken.
Elküldve: 2012. május 03. - 07:53:34
Idézés: Pappa - Dátum: 2012. április 26. - 11:32:29
Miután visszaolvasom az előzményeket (nagyon fárasztó volt) gondoltam klaviatúrát ragadok egy nagyon magasröptű körkérdés erejéig:
Most, hogy van magyar szereplője mind csapat mind pedig versenyzők személyében van olyan aki rászokott a közvetítések megtekintésére?
Most, hogy van magyar szereplője mind csapat mind pedig versenyzők személyében van olyan aki rászokott a közvetítések megtekintésére?
Én a Norbi szereplése óta követem.
Most hétvégén Hungaroringi futam lesz, biztos, hogy frenetikus lesz a hangulat odakint!
Elküldve: 2012. április 26. - 11:32:29
Miután visszaolvasom az előzményeket (nagyon fárasztó volt) gondoltam klaviatúrát ragadok egy nagyon magasröptű körkérdés erejéig:
Topik megosztása:
Oldal 1 / 1