az összes köcsög buzi fasszopó rendõr mondjon le!
kiküldenek nekem egy 15 ezres csekket a SEMMIÉRT vagyis hogy 1 hónapja VÉLETLEÜl rossz helyen hagytam el a vágányt tatabányán miután mentünk bringával(én csak mentem a helyiek után mert mentünk a downhill versenyre) erre a rendõrök nézik ahog áthaladunk (még véletlenül se szólnak) aztán elveszik mindenkinek a személyijét és közlik h büntetés. elõször nem is értettem mivel nem csináltam semmit. azt hittem hagyják az egészet a picsába, aztán meg ma kaptram kézhez a 15 rongyos csekket. mert olyna kurva sokat ártottam mindnekinek, mintha megöltem volna 2 embert is basszameg.
ezek a söpredékek azt várták hogy mikor juthatnak pénzhez hogy vehessenek pálinkát ebbõl. én meg szívbõl kívánom ezeknek a nemistommiknek hogy nyomorodjanak meg egy életre. és ezek a mi adóinkból élnek, azért hogy utána MINKET szopassanak. a tolvajokat meg gengsztereket le se szarják mert ÕK A GENGSZTEREK! hát így kell ezt csinálni:@ magyraország, tisztességes eljárás rulz. azokat kell büntetni akik az égvilágon nem csinálnak semmi rosszat!
egyébként nem tudjátok ilyen helyzetben mit lehet csinálni, hoyg lehet bebizonyítani h ártatlan vagyok?? vagy legalább enyhítei a büntetést?ugye diák vagyok stb. csak nem csinálhatják meg ezt normális emberrel.. vagy ha igen az egész kurva ország mondjon le!