Beszéljünk a Dacia Sanderoról
- Témaindító hozzászólás
Elküldve: 2008. augusztus 16. - 15:22:11
Egyéb válaszok erre a témára
Elküldve: 2008. szeptember 17. - 08:52:28
Elküldve: 2008. szeptember 16. - 20:45:41
Elküldve: 2008. augusztus 30. - 08:12:23
Ámen
Elküldve: 2008. augusztus 30. - 07:55:30
Itt Erdelyben egyebkent sok rohangal belole. Szebb auto, mint a Logan, az nem vitas. Olyan, mint a Nissan Tiida. Legalabb is kinezetre.
Bar a Logannak pont a tagassag volt az elonye az olcsosag mellett, de ugy latszik sokan inkabb a szebb forma aran lemondanak a nagy csomagtartorol.
Elküldve: 2008. augusztus 30. - 07:30:02
Én azt próbáltam közölni, hogy a nagy csomagterû, csúnya, kiskategóriás autók nem az én kategóriám közé tartoznak (és ide tartozik a Thalia -amit írtam is-, a Fiat Palio és a 4ajtós Jazz is).
A Dacia pedig Dacia, nekem túl sok jó emlék nem jut eszembe róla. Román márka és én soha nem járulnék hozzá a román GDP növekedéséhez azzal, hogy veszek egy Daciát. Inkább spórolnék tovább és veszek egy nyugati márkát. Ez az én véleményem, tudom hogy más venne/vesz Daciát, de én nem is általánosságban beszéltem, hanem az önnön véleményemet ecseteltem.
A Sandero valószínûleg nem rossz autó és valószínûleg nem is kiemelkedõ, de mivel soha nem vennék Daciát, ezért nem is kívánom komolyabban beleásni magam a témájába. Ez szerintem egy vélemény. Nem azt jelenti - amire utaltál, hogy leszarozom az autót, hanem egyszerûen "nem kéne".
Pl. a Nissan Micrával sem foglalkozok sokat, de mégis az a típus, ami szóba kerülhetne, ha ilyen méretû autót vennék.
Nem vagyok Dacia ellenes, aki szereti, az szereti, de engem nem érdekel. Félreértés pedig ne essék, nem a magas lóról beszélek, mert kezdõ autóként sem esett volna számításba nálam a Dacia. Ami román az román...és lehet, hogy mások számára nem tetszõen a népük iránti elõítéletemet a márkájukra is rávetem - ezt nem is kérem senkitõl, hogy megértse, ez már amolyan szubjektiv indok, ami nem képezheti vita tárgyát.
Elküldve: 2008. augusztus 30. - 04:42:11
Elküldve: 2008. augusztus 30. - 00:02:33
Sehol nem írtam "érdemi beszélgetést", a példám pedig példa volt, gondolom tudod, mi az.
Nem akarok semmit megszabni, sem jogom, de fõképpen affinitásom nincs rá, én is csak a véleményemet írom le. Márpedig ez most is az, hogy a citált írásod tulajdonképpen így jön le: "nem érdekel ez a szar autó, na meg a hasonlók sem, az én köreimben mással járnak az emberek (pl. új MB C osztály). " Ugye lehet ez a véleményem ? Akár még azt is elhiszem Neked, hogy nem teljesen így gondolod, de az írásod MINIMUM ezt sugallta, további részletekbe nem mennék bele.
Nincs krumplis zsákom, Neked van ?
Tarjáni folyamatosan olt mindenkit (csak nem mindig név szerint), egész széles rétegeket fikáz le, Õ sem kap többet vissza, mint amit ad, jól tûrjük ezt oda-vissza. No és Vele ezt már élõszóban is többször megbeszéltük, Veled ezidáig még nem sikerült, sem nekem, sem másoknak...
Norbi, mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza, Te is, én is, a többiek is, ezért írjuk itt a baromságainkat, nem ?
A "túljárt az eszeteken" itt szerintem abszolút nem talált.
Jó éjt.
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 21:35:34
Tarjáni a 8. hsz-ben fosozta les a VW-t, Te a 9.-ben azt írtad rá, hogy micsoda hányás volt az írása, a 10. hsz-t meg én írtam. Te az elsõ 7 hozzászólást nevezed érdemi beszélgetésnek ?! Ebbõl az 5. és 6. volt ÉRDEMI !!!! Vhááááóóó....
Azt hiszem, hogy a 8-9 hsz. után én legalább a témához érdemileg tartozó hsz-t írtam...de így van, elemezzük ki ezt is, lehet elõvenni az értelmezõ kéziszótárt, stb, ezt szoktad Te is.
Na, bizonyítsátok be, hogy az alma körte...már dafte ellenem beszéltek, mert az jóóó, az szokássá vált.
Egy fórumon csak akkor lehet véleményt írni, ha az pozitív vagy negatiív?
Jah, és ha BMW-rõl, vagy Seatról van szó, akkor az is inkább pozitív legyen, ugye? Különben a többi hányás...
Egyáltalán, megszabhatod te, vagy bárki azt, hogy mihez írjon a fórumozó hsz.-t ?!
Álljon már meg a menet egy pillanatra kérem...
Rúgdossátok otthon a krumplis zsákot, ha a fölös eneregiátok akarjártok levezetni Csabával...
CVsúsztatásnak leírni azt, hogy én megírom egy típsuról, hogy nem az én kategóriám és ezért nincs véleményem róla, az éppen, hogy Csabánál vall baromi nagy arcosságra!
Fikázzátok azt, aki k. anyázik és hasonlózik a fórumon.
Nincsen Hessh, Fics és Cserepesbogár, Gab80...valakit mindig basztatni kell, ugye?!
Tarjáni kollégát folyamatosan oltjátok, Daci meg annyira le lett baszarintva, hogy felõle alig hallani...
Egyszerûen olyan rejtett agresszivitással léptek fel (de fõképp Holiday) sokak ellen, hogy lélépnek innen, vagy elegük lesz az egészbõl.
Nem arról van szó, hogy ha valakinek nincs igaza, akkor azt nem kell helyretenni, de sokszor elszalad alattatok a ló és Ti mindig azt hiszitek, hogy Nektek igazatok van. Mindig.
Most biztosan nem ilyen eset volt, de nyugodtan lehet nagyképûnek nevezni érte, lepereg rólam, lehet hányásnak és csúsztatásnak nevezni ezt is. A ti fogalomtáratokban minden csúsztatás, ami arra utal, hogy valaki túljárt az eszeteken.
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 21:07:24
Tudod, kedves tanult kolléga, itt nem arról volt szó, hogy egy társaságban valaki megkérdezte: "Na Norbi kedves, a többiek már elmondták a véleményüket a Sanderoról, most halljuk, Te mit szólsz hozzá", hanem arról, hogy egy társaságban beszélgettek a Sanderóról, és Te odaléptél hozzájuk, és közölted, hogy Neked k@rvára nincs véleményed a Sanderóról, mert kib@szottul hidegen hagy.
Ugye kedves nem kell tovább ragoznom, hogy értsd a különbséget ?
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 20:30:58
Ugye részt vettél már valaha szavazáson ? Ha nem dereng semmi, akkor nézz meg egy parlamentio közvetítést.
A képviselõk nyomhatnak "Igen", Nem" és Tartózkodik" gombot.
Mind a három véleményt fejez ki. Igen, a "Tartózkodik" is vélemény, akár csúsztatásnak nevezed, akár nem. Sorry.
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 20:26:43
Engem fejez ki, mert az én véleményem volt ...
A Maybachról sincs véleményem, mert nem az én kategóriám. Ez éppen a másik véglet, amirõl azért nem mondanék véleményt, mert elérhetetlen. A Sandero/Thalia meg számomra soha nem jönne szóba, minek róla akár jót, akár rosszat írni ?!
Így már másképp fest ?
Ha rossza írok róla, akkor egy tahó vagyok, mert lenézem. Ha jót írok róla, akkor képmutató vagyok. Ha meg azt írom, hogy nincs róla véleményem, mert nem az én kategóriám, akkor is tahó vagyok.
Remek. Ismeritek ugye a nyuszikás viccet, amiben egyszer azért kap pofont a buta medvétõl mert felvette a kalapot, másnap azért mert nem vette fel ?!
Jelen esetben én vagyok a nyuszika, a "..." medve pedig...
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 20:24:45
Nem akarok elriasztani senkit, szerintem is javulhat a minõség. A konkurenciához mérten nem drága autó, árban kb. ott van, ahol 7 éve a Feliciám tartott, de attól nagyobb és jobban felszerelt, biztonságosabb is.
A Loganokról meg azt olvastam ma, hogy a sedanokat ezentúl csak katalógusból lehet majd rendelni. A szalonokban csak a kombit és a Sanderot tartják.
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 12:19:15
Én a hozzászólásomban a mérhetetlen szerénységedre kívántam utalni, amivel beleböfögtél ebbe a topicba.
Kimondom akkor: tahó, nagyképû hozzászólás volt.
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 12:10:58
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 12:08:44
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 11:03:07
Elküldve: 2008. augusztus 29. - 10:23:02